Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge CarlsenPuls Young Adult-romaner

Endnu en stærk stemme i Puls-familien: Velkommen, Angie Thomas

Angie Thomas, on the come up, the hate you give, concrete rose, young adult, ya, ungdomsbog

En af 2017’s absolut mest markante YA-bøger kom fra debutanten Angie Thomas. Hendes THE HATE U GIVE strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste ved udgivelsen og har ligget solidt placeret der lige siden. Angie Thomas’ næste roman udkommer på CarlsenPuls.

Angie Thomas’ debutroman udkom i USA i foråret 2017 – og på dansk i efteråret. Og så er den i øvrigt oversat til mere end 15 sprog. Filmen er på vej – optagelserne er i gang – og den får stjernen Amandla Stenberg (kendt fra bl.a. “Alt eller intet”-filmen) i hovedrollen som Starr Carter.

I efteråret 2018 udkommer så Angie Thomas’ opfølger til hendes debutsucces. Den har fået titlen ON THE COME UP, og vi er rigtigt glade for, at den bliver udgivet på CarlsenPuls.

Redaktionschef hos CarlsenPuls, Kaya Hoff, som faktisk også var den danske redaktør af THE HATE U GIVE, fortæller: “Jeg er meget begejstret for Angie Thomas’ debutroman. Hun er en stærk, ny stemme – og hun giver plads til karakterer, som vi normalt ikke har hørt så meget fra i YA-litteraturen. Jeg forelskede mig hovedkulds i THE HATE U GIVE, da jeg læste den første gang, og nu glæder jeg mig til at skulle arbejde videre med forfatterskabet her på CarlsenPuls.”

Den endelige udgivelsesdato for ON THE COME UP kendes endnu ikke, men vi forventer at den danske udgave kommer på samme tid som den amerikanske.

Hold øje med vores Facebook-side for mere info om den nye Angie Thomas-roman.