Aktuelt Carlsen

Luftkys til mormor: Hjælp Carlsen med at lave en tidskapsel fra børnelivet i en corona-tid

Luftkys til mormor: Hjælp Carlsen med at lave en tidskapsel fra børnelivet i en corona-tid

Forlaget Carlsen vil gerne høre om de gode ting, som børn gør og siger under coronaen. En rørende hilsen til bedstemor, en sjov kommentar til fars corona-skæg, en alternativ form for legeaftale. Vi vil høre om det hele. Alle de sjove, rørende, skæve, overraskende og pudsige ting, der har givet et smil på læben eller en tåre i øjenkrogen. Send din historie til forlaget – og kom (måske) med i en helt særlig udgivelse.

Coronatiden har været – og er stadig! – hård. Ingen legeaftaler, ingen rejser i ferien og ingen besøg hos bedsteforældrene. Nogle børn oplevede, at mor eller far mistede jobbet, andre oplevede sygdom ­– og i værste fald død.

Men coronatiden har også vist, at vi tilpasser os. Vi tænker nye tanker, finder på nye måder at være sammen på og nye måder at vise omsorg. Alt det vil Forlaget Carlsen gerne høre om.

Vi vil især gerne høre om alle de gode ting, som dit barn har gjort og sagt i denne helt særlige tid:

  • Har dit barn sendt luftkys til mormor gennem skærmen?
  • Kommenteret på fars corona-skæg?
  • Været på bamsejagt rundt i byen?
  • Malet søde og opmuntrende beskeder, folk kunne finde på deres vej?
  • Er den 2-årige ekspert i at spritte hænder?  

Fortæl os netop den historie fra jeres familieliv, der bragte et smil på læben (eller en lille tåre i øjenkrogen).

Hvad vil vi bruge det til? Forlaget Carlsen vil lave en corona-tidskapsel. En bog, som når tiden er rigtig, kan bruges til at genopleve alt det, der, trods pandemien, trivedes og gjorde, at vi klarede os igennem. Vi ved af gode grunde ikke, hvordan bogen ender med at se ud, eller hvornår den skal udkomme – men vi glæder os til at se, hvad I sender!

Vi kan bruge det hele: Der er ingen grænser for, hvad I kan sende, og vi læser og kigger på det hele – stort som småt. Det kan være en sjov kommentar. Et foto eller en film af et hyggeligt øjeblik. Tanker jeres børn har gjort sig om Lego, legeaftaler eller livet. Det kan være ord, der blev til, en ny opskrift, der blev opfundet, eller en tradition, der opstod. Kort sagt: alt er velkomment!

Send det til tidskapsel@carlsen.dk
Vi kigger på alt, hvad I sender, og når tiden er rigtig, vælger vi ud og sætter sammen, så der tegner sig et billede af en tid, hvor alt var på hovedet, men hvor ikke alt var skidt.

Og så lige lidt praktik for en god ordens skyld:

  • Hvis du sender os filer, må de maks. fylde 30 mb
  • Du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget dit bidrag – og vil blive kontaktet, hvis bidraget eller dele heraf bliver udvalgt til at indgå i udgivelsen

Vi glæder os! Kærlig hilsen Forlaget Carlsen

Foto af Helena Lopes fra Pexels