Børnebøger Billedbøger Børnebøger 3-5 år Carlsen Sjove børnebøger

Underholdende billedbøger om at være ansvarlig og sød … og så alligevel ikke

boris, bjørnen boris, dialogisk læsning, billedbøger, ryan t. higgins, hotel boris, da boris fik gæslinger, bøger til børnehavebørn

Kender du bjørnen Boris? Hvis du har et børnehavebarn, kan vi varmt anbefale Ryan T. Higgins hjertevarme og sjove historier om den gnavne og temperamentsfulde bjørn, der ikke kan lide NOGET eller NOGEN. Undtagen æg, som smager godt!

De skønne historier og illustrationer er oplagte til dialogisk læsning, der kan sætte skub i de yngstes ordforråd og sprogforståelse.

Guide til dialogisk læsning: Leg med sproget og hør det vokse!

Når vi følger barnets nysgerrighed under læsningen, peger og taler om ord og indhold, stiller spørgsmål, taler om tegninger osv., øges motivation og opmærksomhed, så ordene og historien huskes bedre.

Her kan du finde en guide til dialogisk læsning af Boris-bøgerne. Der er både idéer til ord og udtryk, som I kan tale om under læsningen og ikke mindst forslag til motoriske aktiviteter. Guiden er udarbejdet af Lotte Salling, der er forfatter til over 40 billedbøger samt fagbøger til voksne med fokus på både sproglig og kropslig inddragelse i læsningen.

Da Boris fik gæslinger

En skøn billedbog om at være ansvarlig og sød … Og så alligevel ikke.

Bjørnen Boris kan ikke lide NOGET eller NOGEN. Undtagen æg, som smager godt. Men da Boris en dag samler æg, får han sig en kedelig overraskelse: de klækker og ud kommer en masse små gæslinger. Boris kan IKKE slippe af med de små, irriterende væsner. Han er bare IKKE klar til at være nogens mor!

Fra 4 år.

Underholdende billedbøger om at være ansvarlig og sød ... og så alligevel ikke

 

Du kan købe Da Boris fik gæslinger her 

Hotel Boris

En charmerende billedbog om at have temperament … og være tålmodig. Sådan da …

Bjørnen Boris vender hjem fra en dejlig ferie sydpå. Han glæder sig til at slappe af, for han har været på ferie med intet mindre end fire gæs, der er helt, helt utålelige. Desværre er hans hus blevet lavet om til hotel, mens han har været væk. Og hvis han syntes, at gæssene var irriterende selskab, så er det intet imod de gæster, der bor på Hotel Boris nu!

Fra 4 år.

Underholdende billedbøger om at være ansvarlig og sød ... og så alligevel ikke

 

 

Du kan købe Hotel Boris her 

“To meget underholdende billedbøger, der vil få både store og små til at trække på smilebåndet … Det hele spiller rigtig godt sammen. De varmeste anbefalinger.” – Lektørudtalelse

 

På nye eventyr – Boris flytter

I Boris flytter! beslutter den sure bjørn, at han vil væk fra larm og ballde, så han tager sine ‘unger’ (seks gæs), pakker huset ned og kører ud for at kigge på et fredeligt sted, hvor han endelig kan slappe af.

I flytterodet har Boris bare glemt at fortælle alle de støjende og generende gæster, at de IKKE er velkomne.

Endnu en vidunderlig, sjov og skønt illustreret billedbog, hvor både den voksne og barnet kan klukke og grine højt under læsningen.

Boris er kommet for at blive!

Boris flytter, boris, billedbøger, billedbog, højtlæsning, dialogisk læsning, ryan t. higgins

Du kan købe Boris flytter her

Til de mindste: 1 gnaven Boris – en tællebog

Underholdende billedbøger om at være ansvarlig og sød ... og så alligevel ikke

I denne skønne papbog skal barnet hjælpe med at tælle den gnavne bjørn Boris’ venner.

LÆS OGSÅ: Underholdende billedbøger om at være ansvarlig og sød … og så alligevel ikke

Papbogen er forsynet med farverige, sjove illustrationer, der underbygger den enkle tekst, så barnet hurtigt kan overskue siden, og alle kan få sig et lille grin med på vejen.

Fra ca. 2 år

Du kan købe 1 gnaven Boris online eller i din nærmeste boghandel.


Om Ryan T. Higgins

Ryan T. Higgins (f. 1983) er en amerikansk prisvindende forfatter og illustrator. Han er bedst kendt for billedbøgerne om den gnavne bjørn Boris. Han har altid villet være tegneserieforfatter, men han har også læst til biolog. Hvis han ikke kunne skrive og illustrere bøger, ville Ryan T. Higgens nemlig studere grizzlybjørne.

I dag bor Ryan T. Higgins i den nordøstlige stat Maine sammen med sin kone, deres to børn, tre hunde, to katte, en gekko og ikke mindst en skildpadde.

billedbøger, Ryan T. Higgins, Boris, hotel boris, da boris fik gæslinger
Illustrationer af Ryan T. Higgins