Sundhed og livsstil

Test dig selv: Er du stresset?

Test dig selv: Er du stresset?

Er du stresset? Har du travlt? Og er der altid et eller andet gøremål, der liiige spøger i dine tanker og fylder i din bevidsthed?

I bogen Lev sundt med mineraler og vitaminer af Henrik Dilling kan du teste dig selv og finde ud af, om du er stresset, spiser forkert, dyrker for lidt motion eller andet.

I dette blogindlæg får du en test, der kan hjælpe dig med at åbne øjnene op for, om du er for stresset i hverdagen – og i så fald, hvad du skal gøre ved det.

Der vil sikkert være flere ting, du kan rette op på. Gør det så enkelt og let som muligt. Det kunne være, at du trænger til at ændre på din kost og indtagelse af stimulanser. Eller måske har du brug for at gøre op med en fastlåst situation. Måske får du ikke frisk luft og motion nok, eller du ser ikke dine venner så meget, som du egentlig gerne ville. Det kunne også være, der var noget, du havde lyst til at lære, fx at tegne, synge eller meditere. Du har måske et kælderrum, du skal have ryddet op i, eller et middagsselskab, som du længe skulle have inviteret til. Vi bliver alle nødt til at vælge og prioritere.

Tag en ting ad gangen, og din selvhelbredende kraft vil arbejde med dig både fysisk og psykisk. Livsglæde, humor og nydelse er også vigtig for et godt helbred, så hav derfor også fokus på at gøre det, som får dig til at grine, og som gør dig glad.


Lev sundt med vitaminer og mineraler

ItemImage (5)

I Lev sundt med vitaminer og mineraler bliver du taget ved hånden og guidet gennem din krops behov.

Bogen indeholder
• tests, der giver dig mulighed for at tjekke din egen krops tilstand
• råd om, hvad du skal spise, og hvordan du skal tilberede din mad for at få de vitaminer og mineraler, du har brug for
• anvisninger på, hvordan du forebygger både almindelige dagligdags sygdomme og de store livsstilssygdomme
• grundig gennemgang af alle vitaminer, mineraler, fedtstoffer og antioxidanter

Det handler om råvarer og tilberedning af mad, men også om din livsstil og livsnødvendige kosttilskud.

Køb bogen her.

Test dig selv: Er du stresset?