Krimi Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsens bestseller Trofæ hitter i Sverige

Steffen Jacobsen

Sagas digitale udgivelse af Steffen Jacobsens medrivende krimi Trofæ har introduceret forfatteren til et helt nyt marked.


En lydbog af den danske spændingsforfatter Steffen Jacobsen har de sidste måneder været blandt de allermest lyttede i Sverige. Det drejer sig om Trofæ fra 2014, som siden nytår er den næstmest streamede lydbog i et enormt stærkt krimimarked som det svenske.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen på Steffen Jacobsens bøger

”Det er opløftende at få sine bøger ud i andre lande og på flere sprog. Det tror jeg, alle forfattere drømmer om. Ikke mindst når det så straks lykkes at få succes med det,” siger Steffen Jacobsen.

5 bøger mere på 4 nye sprog

Den positive modtagelse af Steffen Jacobsens danske bestseller betyder også, at det internationale forlag Saga nu har lavet aftale med ham om at oversætte og udgive den populære serie om efterforskerne Lene Jensen og Michael Sander på spansk, polsk, finsk og hollandsk. Det drejer sig om følgende titler: Trofæ, Gengældelsen, Et bjerg af løgne, Enhjørningen og Ghostwriter.

LÆS OGSÅ: Steffen Jacobsen er tilbage med nyt hæsblæsende krimiunivers

”Vi etablerede Saga Originals ud fra en idé om, at en krimilæser i Helsinki ikke er så forskellig fra en krimilæser i Esbjerg eller Madrid. I Originals har vi derfor håndplukket en række forfattere og titler, som vi har en forventning om vil kunne klare sig på tværs af landegrænser. Med vores lokale redaktioner i ryggen og gennem vores store distributionsnetværk kan vi folde det potentiale ud og nå nye læsere i hele verden fra vores kontor i København,” siger Programme Manager Therese Karlsson.  

10 forlag i et

”I Lindhardt og Ringhof  er vi ret stolte af, at vi både kan udgive de bedste krimi- og spændingsbøger på det danske bogmarked og samtidig tilbyde vores forfattere et sikkert hjem til deres udenlandsrettigheder hos et så ambitiøst forlag som Saga. De er på mange måder 10 forlag i ét, fordi hver redaktion er eksperter inden for hver deres sprogområde og bogmarked,” siger forlagschef Sune de Souza Schmidt-Madsen.

Saga Originals kommer til at rulle kataloget yderligere ud inden for de kommende måneder. Det betyder bl.a., at Kristian Corfixens prisvindende true-crime fortælling Sygeplejersken, der også har været et kæmpe hit i Sverige, nu udkommer på yderligere otte sprog, blandt andet engelsk, tysk, spansk og finsk i slutningen af 2021. Tilsvarende har Saga Originals også indgået kontrakter med Niels Krause Kjær og Sarah Engell om at udgive deres spændingsromaner på det internationale marked.Nyt fra Steffen Jacobsen

Karthago

Steffen Jacobsens bestseller Trofæ hitter i Sverige

★★★★★ “En effektiv spændingshistorie, som selv Ken Follett ville have været stolt af” – Jyllands-Posten

I et glemt pengeskab i kælderen under Gestapos hovedkvarter i Shellhuset ligger uvurderlige tegninger til alle komponenter af en atombombe.

Frihedskæmperen Asta og faldskærmsagenten John er tvunget til at samarbejde, selv om de ikke stoler på hinanden. Hver især vil de gøre alt for at sikre pengeskabets indhold, der ikke alene kan bestemme krigens udfald, men også få kolossal betydning for magtbalancen i verden efter krigens afslutning.

Med Karthago har Steffen Jacobsen skrevet en imponerende historisk spændingsroman, der strækker sig fra 1945 til 1976 og som ligger i naturlig forlængelse af den anmelderroste bestseller Da blev jeg døden fra 2017 om Niels Bohr og atombombens tilblivelse.

Du kan købe Karthago online hos fx Bog & idé eller i din nærmeste boghandel.
Steffen Jacobsen: Ghostwriter

Ghostwriter, Trofæ, Michael Sander, Lene Jensen, Steffen Jacobsen

Ghostwriter er femte selvstændige bind i Steffen Jacobsens spændende krimiserie om Michael Sander og Lene Jensen.

Pludselig findes direktøren for et førende medicinalfirma død i sin bil på en p-plads i Nordsjælland. Få kilometer derfra ligger ghostwriteren, der blev hyret til at skrive hans biografi, i en pøl af sit eget blod efter et skud gennem hovedet. 

Politikommissær Lene Jensen er ansvarlig for efterforskningen af sagen, der viser sig at involvere en forsvunden notesbog spækfyldt med skadende information om medicinalindustrien. Har Lenes mand, privatdetektiven Michael Sander mon noget at gøre med sagen?

Du kan købe Ghostwriter online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.