Yuval Harari Fagbøger Historie

Sapiens: Yuval Hararis bestseller genfortalt som graphic history

sapiens, yuval noah harari, harari, menneskehedens fodsel, civilisationens sojler

Yuval Noah Hararis første bestseller, Sapiens, findes også genfortalt som graphic history. Der er i alt planlagt 4 bøger i serien – og nu er bog nummer to på gaden


16 millioner solgte eksemplarer. Oversat til 60 sprog.

Den israelske historiker Yuval Noah Harari har gjort det helt usandsynlige: Ikke blot har han fået afsindigt mange mennesker verden over til at læse om menneskets evolutionshistorie – han har også gjort historie hot. Og undervejs har han selv opnået noget, der ligner international rockstjernestatus.

Menneskets evolutionshistorie som graphic novel

Den grafiske Sapiens – Menneskehedens historie er første del af planlagte fire bind, der skal fortælle historien fra det oprindelige bestseller-fænomen. Sapiens. Denne første del er en dramatisk genfortælling af de første menneskers liv på Jorden. Den er fyldt med både humor og farverige karakterer og er rettet mod læsere, der måske ikke normalt læser bøger om historie og videnskab.

Sapiens – Menneskehedens fødsel fortæller historien om, hvordan en ubetydelig abe kom til at herske over planeten Jorden og lærte at dele atomet, flyve til månen og manipulere livets genetiske kode.Andet bind, Sapiens – Civilisationens søjler, fortæller historien om menneskets overgang fra at være nomader, til at leve i landbrugssamfund, med særligt fokus på indførelsen af agerbruget. Derudover skildrer den ægteskabet mellem Gud og bureaukrati skabte grundlaget for de første imperier, og hvordan ulighed, krig, sygdom og sult er blevet en del af det at være menneske.

LÆS OGSÅ: Derfor SKAL du læse Sapiens og Homo Deus

Sapiens, Graphic History, Yuval Harari, David Vandermeulen, Daniel Casanave, Sapiens Menneskehedens fødsel, Homo Deus, 21 ting du bør vide om det 21. århundrede.


Med Yuval Harari som guide – og ledsaget af farverige karakterer som Forhistoriske Bill, Doktor Fiktion og kriminalbetjent Lopez – genopføres menneskets evolution som et smagløst realityprogram. Det første møde mellem sapiens og neandertalere udforskes gennem den moderne kunsts mesterværker. Udryddelsen af mammutter og sabeltigre fortælles som en detektivhistorie.

Alt sammen foldet ud med vid – og samtidig lettilgængeligt.

Sapiens er omskabt til graphic history-formatet i samarbejde med tekstforfatter David Vandermeulen og illustrator Daniel Casanave. Den oprindelige udgave, Sapiens – En kort historie om menneskeheden, har solgt over 16 millioner eksemplarer på mere end 60 forskellige sprog.

Du kan læse mere om bøgerne her.

Sapiens, Graphic History, Yuval Harari, David Vandermeulen, Daniel Casanave, Sapiens Menneskehedens fødsel, Homo Deus, 21 ting du bør vide om det 21. århundrede.
Fra venstre: David Vandermeulen, Yuval Noah Harari og Daniel Casanave.
Foto: Privat.

Yuval Noah Harari (f. 1976) er israelsk historiker og bestsellerforfatter til Sapiens, Homo Deus og 21 ting du bør vide om det 21. århundrede.

Hans TED-talks har flere millioner visninger, og han er en efterspurgt foredragsholder på internationalt plan.

Tekstforfatter David Vandermeulen (f. 1968) og illustrator Daniel Casanave (f. 1963) er anerkendte, graphic novel-skabere fra hhv. Belgien og Frankrig, kendt for bl.a. deres Romantica-serie med biografier af forfattere fra 1900-tallets romantiske periode

Yuval Noah Harari: Sapiens – Menneskehedens fødsel

Sapiens, Yuval Noah Harari, Menneskehedens fødsel

Tag med, når Yuval Noah Harari inviterer med på en rejse tilbage i tiden og fortæller menneskets evolution på en helt ny måde med karakterer som forhistoriske Bill, Doktor Fiktion og kriminalbetjent Lopez.

LÆS OGSÅ: Derfor SKAL du læse Sapiens og Homo Deus

Denne graphic history er en genfortælling af første del af Yuval Noah Hararis bestseller Sapiens, som er blevet til i samarbejde med graphic novel-kunstnerne David Vandermeulen og Daniel Casanave.

Originaludgaven af Sapiens har solgt mere end 16 millioner eksemplarer på verdensplan.

Du kan købe Sapiens – Menneskehedens fødsel som e-bog eller finde den på dit nærmeste bibliotek.


Yuval Noah Harari: Sapiens – Civilisationens søjler

Sapiens: Yuval Hararis bestseller genfortalt som graphic history

Yuval Noah Harari inviterer dig med på en vild historisk rejse ind i menneskehedens evolution.

Del 2 af graphic novel-udgaven af Yuval Noah Hararis bestseller handler om den anden store revolution i menneskets udvikling: indførelsen af agerbruget.

Læs om homo sapiens overgang fra nomadesamfund til landbrugssamfund, og bliv klogere på, hvordan et ægteskab mellem Gud og bureaukrati skabte de første imperier.

Og hvordan krig, sult, sygdomme og uligheder blev en del af det at være menneske.

Du kan købe Sapiens: Civilisationens søjler online, fx. på Saxo.dk, eller i din nærmeste boghandel fra d. 2 november.