Fagbøger Inspirationslister og guides

Nye biografier til ønskelisten

Nye biografier til ønskelisten

I de bedste biografier bliver vi både klogere på de portrætterede, deres tid og os selv. Mød en baronesse, en søhelt og en tegner:

KAREN BLIXEN BIOGRAFI

Kunstner, løvejæger, baronesse af Rungstedlund, verdensdame, storyteller. Karen Blixen er en af de helt centrale skikkelser i Danmark i det 20. århundrede. Hendes bøger er oversat til 22 sprog og læst af millioner. Biografien her er en spektakulær coffee table-bog med 400 sider og ca. 400 illustrationer.

-> gratis smagsprøve

-> læs mere og køb her

Blixen biografier

PETER WESSEL TORDENSKIOLD BIOGRAFI

Bestsellerbiografi om et blændende begavet kriger og en sømand uden lige. Bogen er også en beretning om de skandinaviske landes længste og hårdeste konflikt. Og så er den illustreret med malerier, kort og historiske dokumenter.

“Gennemgangen af Tordenskiolds aktioner er særdeles detaljeret, men samtidig elementært spændende. Der er eventyr over det; det er ren drengebog”

– Politiken

-> gratis smagsprøve

-> læs mere og køb her

peter wessel tordenskiold biografi

IB SPANG OLSENS ABC

’Ib Spang Olsens ABC’ er beretningen om en af Danmarks mest kendte og elskede tegnere. Søren Vinterberg fortæller om tegnerens liv, værk og tid i denne rigt illustrerede bog med mere end 200 gengivelser af Ib Spang Olsens billedbøger, rejsebøger, bogomslag, bladtegninger, plakater m.v.
Bogen fortælles alfabetisk i emner fra A (Alfabetet) – over f.eks. E (Erindringer og Eventyr), H (Halfdan), Q (Quinder), Z (Zinkografi) – til Å (Årstal).

-> gratis smagsprøve

-> læs mere og køb her

Ib spang Olsens ABC biografi