Krimi Skønlitteratur

Ny krimi fra Michael Katz Krefeld hedder Mørket kalder

Krefeld ny krimi mørket kalder 2018

En sen nattetime træffer den nyudnævnte politikommissær Cecilie Mars et fatalt valg, der får vidtrækkende konsekvenser.

Hendes fejltrin er blevet overvåget og filmet, og nu truer en anonym person med at afsløre alt, hvis hun ikke følger hans skræmmende agenda. Cecilie trækkes ind i en uhyggelig plan om selvtægt, der tvinger hende til at overveje, hvor langt hun er villig til at gå for at skaffe retfærdighed.

Ny krimi fra Michael Katz Krefeld hedder Mørket kalder 

En kvindelig hovedperson

MØRKET KALDER er en ny selvstændig storbykrimi om politikommissær Cecilie Mars.  Michael Katz Krefeld giver dermed sin succesfulde Ravn-serie en velfortjent orlov til 2019, så den hårdtprøvede hovedperson Thomas Ravnsholdt kan komme sig efter sæsonafslutningen i femte bind Pagten.

“Min ambition har været at skabe noget langt mere mørkt og tempofyldt i forhold til mine tidligere bøger, og romanens tema er helt henne og røre ved det elektriske hegn i forhold til politisk korrekthed. Også mere end med mine kvindelige hovedpersoner fra tidligere romaner; Maja Holm (Før Stormen, 2007) og Katrine Bergman (Protokollen, 2011),” siger Michael Katz Krefeld.

ny krefeld krimi mørket kalder

Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er en af de danske krimilæseres yndlingsforfattere – han vandt Krimimessens publikumspris i 2018 og Martha-prisen i 2016. Ud over de 5 bøger i Ravn-serien har Krefeld også skrevet Før stormen, Pans Hemmelighed, Protokollen og Sort Sne Falder.

Find rækkefølgen på Michael Katz Krefelds Ravn-serie her.


Vil du have endnu flere anbefalinger? Så se vores liste med vores bud på den bedste krimi til enhver krimielsker.