Fagbøger Fiktion Indefra Lydbøger

Lydbøger indlæst af forfatteren

Lydboeger indlaest af forfatteren

Forfatteren kender hvert eneste ord i bogen og ved præcis hvor trykket skal lægges i hver eneste sætning. Nogle forfattere har ovenikøbet fantastiske stemmer. Når de to ting forenes, kommer der helt specielle indlæsninger ud af lydbogsstudiet.

Vi bringer her en guide til 10 af de bedste forfatterindlæsninger. Ved hver titel er der et link til en bid af lydbogen. God lyttelyst!

Romaner indlæst af forfatteren

Hassan Preisler: Brun mands byrde

På én gang fandenivoldsk selvfiktion, rablende udviklingsroman og kontroversiel samfundssatire.
Hassan Preislers hovedperson hedder Hassan Preisler, så derfor var det oplagt, at bogens indlæser også skulle hedde Hassan Preisler.

Knud Romer: Den som blinker er bange for døden

Romers selvbiografiske roman om et enebarn, som vokser op med sin skizofrene, tyske mor og tvangsneurotiske, danske far i 1960’ernes Nykøbing Falster.
Den lille Knuds historie bliver fortalt af den voksne Romer med nerve og hjerteblod.

Leif Davidsen: Steinbecks spøgelse

Leif Davidsen“Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter” er en underholdende og underfundig rejse- og erindringsbog i samme form og tone som Leif Davidsens meget populære “Dostojevskijs sidste rejse”.
Bogen var endnu ikke kommet fra tryk, da Davidsen var i studiet, så han måtte indlæse ud fra en ordentlig stak printede papirer.

 Iselin C. Hermann: Domino

Domino er en forelskelsesroman. En fortælling om ægteskab og utroskab. Om en række mennesker, som de er flest: trofaste, bedrageriske, letantændelige, kølige – og fulde af længsel.
Hermann fortæller med sødme og sanselighed.

Pia Juul: Dengang med hunden

Forskellige personer af skiftende køn, alder og socialklasse forsøger i disse 22 korte historie at fastholde et nu – af og til krampagtigt.
Juul fortæller novellerne med en underspillet humor i stemmen.

Fagbøger indlæst af forfatteren

Joan Ørting: Elsk dig selv og bliv elsket

Joan Ørting indlæser lydbog i studiet.

En bog til kvinder, der handler om at forlige sig med de sider af sig selv, man måske ikke er så stolt af.
Dejlige dage i studiet med en dejlig dame. Joan Ørting fortæller, så man kan høre smilet i hendes stemme!

Thomas Ubbesen: Udsendt – Historierne bag 22 reportager

En meget personlig rejsebeskrivelse fra mere end to årtiers reportagerejser til en næsten endeløs række af krigs- og katastrofezoner over hele kloden.
Man kan tydeligt høre på Ubbesen, at historierne er hans egne. Medrivende og tankevækkende lytning.

Kathrine Lilleør: Kærlighed er – Fortællinger fra mit liv

Hvad er kærlighed? I sine egne kærlighedsforhold har præsten og forfatteren Kathrine Lilleør oplevet både vrede, mistillid, svigt og jalousi. I denne bog prøver hun at forstå, hvordan det hænger sammen med kærligheden.
En personlig historie fra en stærk kvindestemme.
http://samples.pubhub.dk/9788711333891.mp3

Stinne Skovbjerg: Til helvede med fortiden – teenagedagbogen

Lydbøger indlæst af forfatteren

Husker du også fastnettelefoner, atomkrigstrusler, pennevenner, kassettebånd og den allerførste kærlighed? Det gør Stinne Skovbjerg. Hun har nemlig skrevet hemmelig dagbog det meste af sit liv.

Stinne er en af kvinderne bag DR3-serien “Kære dagbog”, hvor voksne mennesker læser op af deres teenagedagbøger. Her læser hun sin egen dagbog op, komplet med århusiansk halvfemser-dialekt.

Ulrik Høy: Høy på ord – 70 perler og platugler

Lydbøger indlæst af forfatteren
Ulrik Høy i studiet

Ulrik Høy er en af dansk journalistiks allerstørste skribenter. Hans skrift besidder – når den er bedst, og det er den næsten altid – en musikalitet og tone, som er fuldstændig egen, og som fusionerer en lyrisk og poetisk forståelse med en stridslysten vilje til at tage stilling til tidens vigtigste debatter.
Høy læser her selv 70 af sine bedste klummer fra Weekendavisen med masser af vid og bid i stemmen!