Indefra

Lone Theils: Det skal jeg læse i min sommerferie

Lone Theils: Det skal jeg læse i min sommerferie

Er du nysgerrig på, hvad dem du læser, læser? På L&R er vi vilde med at høre om, hvad vores forfattere læser, hvor de henter deres inspiration, og hvem de beundrer. Derfor har vi spurgt en række forfattere, hvad de skal læse her til sommer. Her fortæller Lone Theils

Lone Theils

I min sommerferie glæder jeg mig især til at læse “Folkets skønhed” af Merete Pryds Helle. Jeg elsker en stor fortælling, og alle de fremragende anmeldelser tegner godt.

Bagefter vil jeg kaste mig over Helle Vincents “Stjålne liv”, som jeg har set frem til at sætte tænderne i. Selve emnet omkring sædbanker lyder spændende og det virker som om der ligger et stort researcharbejde bag.

Det kan måske overraske, men jeg elsker en god fantasy-roman og jeg er så spændt på at læse “Ravnens hvisken” af Malene Sølvsten. Fantasy og nordisk mytologi. Allerede inden jeg har vendt titelbladet ved jeg, at det bliver godt.

Hvis der er mere tid, så bliver det Philip Roths “American Pastoral”, der får min tid i ferien. Den blev anbefalet af en veninde i Rom for mere end et år siden og nu ligger den næsten øverst i bunken af bøger jeg skal have læst.


Lone Theils er aktuel med Den Blå Digters Kone, som du kan købe hos din bogforhandler, eller i vores webshop.

Lone Theils: Det skal jeg læse i min sommerferie