Aktuelt Indefra Thomas Korsgaard

Lindhardt og Ringhof går LIVE

Lindhardt og Ringhof går LIVE

Fra maj 2018 åbner Lindhardt og Ringhof dørene for et nyt mødested for forfattere og læsere.

”Vi synes, der manglede et sted, hvor vi som forlag sammen med vores forfattere kan møde læserne i virkeligheden og tale sammen i uformelle rammer. Bøgerne bliver levende på en helt anden måde, når forfatteren kan se og tale med dem, der rent faktisk læser bøgerne. Både forlag og forfattere kommunikerer i dag meget med læserne gennem sociale medier, men det er altså ikke det samme som at mødes ude i virkeligheden,” siger Mathilde Friese, der er koordinator for arrangementerne.

>>> På facebook kan du finde opdaterede oplysninger om alle arrangementerne fra Lindhardt og Ringhof

Lindhardt og Ringhof LIVE med Thomas Korsgaard, Knud Romer og Peter Lund Madsen

Mød Thomas Korsgaard, Knud Romer, Peter Lund Madsen og mange flere

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 2. maj, hvor Thomas Korsgaard bliver interviewet af Iben Maria Zeuthen om romanen En dag vil vi grine af det, der udkommer dagen efter.

Den 23. maj står i mændenes tegn, når læge og sexolog Jesper Bay-Hansen og Ann Marlene Henning fortæller om deres bog Hvad alle mænd bør vide om mænd – pik, potens og parforhold.

Den 7. juni kan du opleve Knud Romer fortælle om Kort over paradis, der en selvstændig opfølger til Den der blinker er bange for døden. En bog som mange – ikke mindst Knud Romer selv – har ventet længe på. 12 år har den været undervejs. 12 år i helvede, som forfatteren selv siger.

Den 11. juni kan du høre Peter Lund Madsen fortælle om sin nye hjernebog Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen.

Du kan altid finde opdaterede oplysninger om tid og sted og nye arrangementer på Lindhardt og Ringhofs Facebook-side.

Hvor og hvornår foregår LIVE-arrangementerne?

Du finder os i Møntergade 3D i København K. Arrangementerne i maj og juni foregår kl 17 – 18. Dørene åbner en halv time før, så kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på en plads – du skal nemlig ikke købe billet eller tilmelde dig, men bare dukke op. Der vil være mulighed for bogsignering og forfriskninger.

Lindhardt og Ringhof LIVE