Indefra

Kom til Kulturnat i Egmont Huset!

Kulturnatten

Egmont inviterer store og små til en fantastisk aften i underholdningens tegn, når Kulturnatten rammer de københavnske gader. Arrangementet løber af stablen fredag den 13. oktober i Egmont Huset på Vognmagergade 11 og i løbet af aftenen får vi fornemt besøg af instruktør Bille August, manuskriptforfatter Anders August, komikeren Geo, Thomas Skov, Micki Cheng fra Bagedysten samt Pixitrolden og Rasmus Klump.

For at deltage skal du have et Kulturpas, som desuden giver adgang til alle arrangementer under Kulturnatten. 

Tjek programmet ud:

KL. 17.00-18.00: ULVETIME FOR DE SMÅ

Kulturnatten

Vi starter Kulturnatten ud med Ulvetime for de allermindste. Kom og syng med på kendte børnesange, når Pixitrolden giver koncert. Mød Rasmus Klump og giv ham et kæmpe bjørnekram. Få en Pixibog og en ballon!

Sted: Egmonts reception

KL. 18.00-21.00: KOM BAGOM EGMONT URET

Kulturnatten

Få en unik oplevelse når vi tilbyder ture til gangbroen bag det flotte Egmont ur, som er en velkendt del af det lokale bybillede. Få spændende facts om byggeriet og nyd udsigten udover gaden. Der vil være tre ture per time (hel, 20, 40) i grupper à 10 personer.

Sted: Turen starter i Egmonts reception

KL. 18.00-19.30: MICKI CHENG

Kulturnatten

Kom og hør den folkekære superbager Micki Cheng fra Bagedysten og Ultras Sorte Kageshow fortælle om sin nye kogebog ”Mickis Kager”. I aftenens anledning vil han tage os i mesterlære som konditor til stort kageshow og vise hvordan man pynter kager som en professionel mesterbager. Få tips og tricks og smag på resultatet. Signerede bøger kan købes efterfølgende.

Sted: Egmonts reception

KL. 18.15-18.45: GEO OG THOMAS SKOV

Kulturnatten

I 2013 udgav komikeren Geo bogen ”Ikk’ for sjov” om sit forløb og behandling for kræft. I år udgiver han bogen ”Hva så nu”, som er en ærlig, sjov og rørende fortælling om livet efter at være blevet erklæret rask. Til Kulturnatten kan du opleve ham i et underholdende og livsbekræftende interview med Thomas Skov om at hage sig fast i livet og insistere på at være lykkelig. Signerede bøger kan købes efterfølgende.

Sted: 7. Sal i Egmont Huset

KL. 19.30-20.30: ANDERS AUGUST

Egmonts Pressechef, Jesper Eising, interviewer manuskriptforfatter Anders August, der arbejder sammen med sin far, Bille August, om filmatiseringen af Henrik Pontoppidans klassiker “Lykke-Per”. Anders August har skrevet en række populære film og tv-serier bl.a. “Sommeren ’92”, “Nøgle Hus Spejl” og “Dirch”.

Sted: 7. Sal i Egmont Huset

Vi glæder os til at se dig til en oplevelsesrig aften!