Carlsen Børnebøger Sjove børnebøger

Krølle & Puha – bøger til børn, der ikke gider at læse

Krølle & Puha – bøger til børn, der ikke gider at læse

”Jeg gider ikke at læse!”

”Men det skal du. Det siger din klasselærer.”

Det er ikke alle børn, der sluger Harry Potter-bøgerne ti gange og ellers sidder klar på biblioteket og jubler, når næste murstensroman lander. For nogle er det en pinsel. Alt for mange bogstaver, slet ingen illustrationer, kedelige historier. Som forælder kan man gribe til forskellige midler:

”Hvis ikke du læser, er der ingen Fortnite.”

Eller:

”Når du har læst, er der et kvarts ekstra Fortnite.”

Eller man kan give Krølle & Puha – Den belgiske slikindsamling en chance. Historien starter man ved at trykke på en knap. Der er lagt pauser ind undervejs, meget mere tegning end tekst, og man bestemmer selv, om man vil have den realistiske eller sukkersøde slutning.

Hovedpersonerne er drengene Krølle og Puha, som er oppe imod skoleinspektørens onde og magtsyge pingvin, der kun tænker på slik og styrer alle over højtaleranlægget.

Det er Jacob Riising og Claus Bigum, der sammen har tilberedt bogen, som er krydret med vanvid, latter og platheder, og de håber, at børn slet ikke opdager, at de pludselig har læst en bog.

Smuglæs i bogen her!

Krølle & Puha, jacob riisong, claus bigum, krølle og puha


Krølle & Puha 1 – Den belgiske slikindsamling

Krølle & Puha, Den belgiske slikindsamling, Jacob Riising, Claus Bigum, børnebog, børnebøger, humor,

Velkommen til verdens første bog om to drenge, der bliver kaldt Krølle & Puha – og glæd dig, for det er (ifølge forfatterne selv) et rigtig mesterværk med en højspændt, plat historie og masser af tegninger!

Forfatter og tv-vært Jacob Riising har sammen med illustrator Claus Bigum lavet denne fantastiske børnebogsserie.

I første bog om Krølle & Puha opdager det finurlige makkerpar ved et tilfælde, at skolens nuttede pingvin kan tale. Og den er faktisk slet ikke så nuttet, som alle tror. Faktisk er den ond, og hvis ikke de to drenge er ret så smarte, ender de med at skulle gå en klasse om og få skylden for indbruddet hos den lokale slikmutter.

Krølle & Puha – Den belgiske indsamling giver latterkrampegaranti for både børn og voksne.

Alder: 6+

Du kan købe Krølle & Puha – Den belgiske slikindsamling online her eller i din lokale boghandel.

Krølle & Puha 2 – Den forbistrede pingvingflyvning

Krølle & Puha, Jacob Riising, Claus Bigum, Den forbistrede pingvinflyvning, børnebog, børnebøger, sjov børnebog, humoristisk børnebog

Nu er den gal igen, og Krølle og Puha bliver nødt til at tage affære!

Krølle er ham den hidsige dreng, der altid råber og nærmest ikke har hår på hovedet. Puha derimod er den kloge og nervøse dreng, som siger “puha”, når tingene ikke går som planlagt. Men alt det ved du jo allerede, hvis du altså har læst den første bog.

Krølle & Puha – Den forbistrede pingvinflyvning har skolens lille, lede kælepingvin overtaget magten. Nu vil den op og flyve, og det skal Krølle og Puha sørge for – ellers bliver de tvunget til at gå et skoleår om!

Ligesom første bog er Krølle & Puha – Den forbistrede pingvinflyvning proppet med masser af spænding og hylende morsomme tegninger!

Alder: 6+

Du kan købe Krølle & Puha – Den forbistrede pingvinflyvning online her eller i din lokale boghandel.