Mad og drikke Kantareller af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 11 april 2015 De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne. Andre læste også:BOGDK fejrer de første 10 år med 4.000 artikler og 11 millioner besøgendeFrankrig for alleLæseguide til KrokodillevogterenPageturner fra Frankrigs bedst sælgende forfatter. Læs i Fortidens mørkeAlfabet-atlet – Bogstaver skal læres med kroppenHalloween! Her får du 12 uhyggelige bøger til årets (u)hyggeligste dag10 fakta om Peter Pedal: Verdens mest nysgerrige abeFra Jan Lööf til Kim Fupz – Seks fantastiske samlebind Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne.
Andre læste også: