Mad og drikke Kantareller af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 11 april 2015 De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne. Andre læste også:Ole Sønnichsen anbefaler Paul Auster: New York-trilogienDigter Rupi Kaur når nye læsere med lyrik på InstagramGrøn mad til hele familien: Lækre veggie pizzasnegleJorden rundt på én dag: Peter Harmsen fortæller om krigsjulen 1942Tip en 13’er! Sjove læseudfordringer for forældre og børn i 2020Tre fantastiske fortællinger om kongeriger med mørke hemmeligheder til din læselisteNår sprog og krop går hånd i hånd. Lotte Salling om dialogisk læsningDen store Orla-quiz: Hvem skal du stemme på? Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne.
Andre læste også: