Mad og drikke Kantareller af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 11 april 2015 De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne. Andre læste også:Aarstidernes opskrifter – 60 af de allerbedste retter fra AarstiderneKommende YA-bøger til din tbr-liste15 smukke og uforglemmelige klassikere til bogreolenFrida Brygmann og Thomas Korsgaard om Bien fra Malta: Den bis historie skulle simpelthen fortællesStærk roman om angstens kvælende favntag. Læs et uddrag af Steffen Jacobsens Detox3 fantastiske ungdomsbøger dette efterår5 forskelle på Percy Jackson bogen og den første sæson af serien (Spoilers)Maren Uthaug: Hele mit liv har jeg været imod at skulle castes som den søde pige Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne.
Andre læste også: