Mad og drikke Kantareller af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 11 april 2015 De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne. Andre læste også:Alyson Richman skriver historiske romaner, der griber dig om hjertetLitterær retfærdighed til historien om Dansk Vestindien5 store romaner, der vil underholde dig hele påskenEt forjættet land af Barack Obama: Sådan bliver den modtaget i hele verdenLitteraturens nytte. Læs et uddrag fra Karl Ove Knausgårds essaysamling I kyklopernes landKelvins krig – den dramatiske historie om en forfatters storhed og faldMin første læseoplevelse med Danielle SteelLitteratur kan hive en dreng ud af blokken, men aldrig blokken ud af drengen Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
De danske kantareller er først fremme i juni, men derfor kan vi godt tage forskud på glæderne. Der kommer til at dufte som en drøm i dit køkken af dejlig trøffelolie, citroner og timian, mens du lynsteger kantarellerne.
Andre læste også: