Indefra

Opgrader dine læsegadgets: 4 internationale bookstagram-profiler du skal følge

Opgrader dine læsegadgets: 4 internationale bookstagram-profiler du skal følge

Er du på Instagram? Og drømmer du måske om lidt flere bogbilleder i dit feed? Så læs med her. Vi anbefaler 4 internationale bookstagram-profiler, du bare skal følge.

-> I tvivl om, hvad bookstagram er? Læs med her.

Eviebookish

 

 

Et billede slået op af Evie Seo (@eviebookish) den

Evie Seos Bookstagram-profil er en sand drøm for enhver bogelsker. Hun opstiller de smukkeste billeder, tipper om sjove DIY-projekter og har en misundelsesværdig samling af boglige dimser, krus og t-shirts. Desuden har hun også skrevet et blogindlæg om, hvordan du kan starte en succesfuld Bookstagram-konto – læs det her.

-> Find profilen her.

Ziba.reads

 


Ziba bor i England og læser vildt mange klassiske bøger. Hun formår virkelig også at tage smukke billeder af dem. Hendes profil er fyldt med smukke bogbilleder i rolige, støvede farvetoner, og så tipper hun også om lokale bogbutikker i Manchester. Perfekt til at komme i ægte læsestemning og få en smule klassikerinspiration!

-> Find profilen her.

Foldedpagesdistillery

 


Hvis billedopstilling med bøger var en disciplin, ville @foldedpagesdistillery vinde førstepræmien. Profilen er et sandt slaraffenland for læsere med hang til pertentlige billedopstillinger og fint, bogligt tilbehør.

-> Find profilen her.

Lastnightsreading

 

 

Yaa Gyasi at @bklynlibrary, 6/13/16

Et billede slået op af Kate Gavino (@lastnightsreading) den


Er du vild med smukke og vigtige citater? Så er Kate Gavinos Instagram-profil et must! Kate Gavino tegner nemlig selv portrætter af forfattere og nedskriver citater, hun har hørt dem sige til bogarrangementer i New York. Resultatet er en sej Instagram-profil med smukke tegninger og vigtigt indhold.

-> Find profilen her.