Indefra

I gang med foredrag?

I gang med foredrag?

Hvorfor og hvordan kan forfattere styrke deres brand og deres indtjening med foredrag? Siden maj har Lotte Lykke Simonsen arbejdet som arrangementschef for hele forlagshuset – og dermed for alle forlagets forfattere.

Dette efterår optræder mange af årets aktuelle forfattere under børnefilmfestivalen Buster, under Kulturnatten og på Bogforum, men som forfatter kan det give både god synlighed og en indtjening at holde foredrag hele året. Også når du ikke er aktuel med en ny bog.

Her er Lottes tre bedste råd, hvis du vil i gang med at holde foredrag:

1. Vælg 1-3 emner som du er tryg ved at tale om – det kan være et tema fra dine bøger, den kreative proces eller et samfundsemne

2. Øv dig – lav din powerpoint, skriv dit manus og øv dig, øv dig, øv dig. Foran spejlet, foran familie og venner og til sidst foran et lille publikum. Folk skal blive klogere og de skal føle sig underholdt.

3. Kontakt mig, så jeg ved at du er interesseret. Så kommer du i vores forfatter-foredrags-katalog, som vi sender til biblioteker og skoler. Skriv til lls@lrforlag.dk

Husk også at vi løbende tilbyder kurser i branding – online og på de sociale medier. På februar måneds supportbar fortæller Lotte Lykke mere om arrangementer og om dine muligheder som forfatter. Stay tuned.

bookdinplads