Børnebøger Bøger til unge

Hvis din 10-årige gamer skal læse én bog i år … helt frivilligt!

esportens danske helte, epsort, gaming, børnebøger, minecraft, fortnite

Fortnite, Minecraft, Counter-Strike, League of Legends … gaming og spillenes forunderlige verden er noget helt særligt. Og der er ikke noget at sige til, at vores unger kan blive opslugt i timevis for at gå på opdagelse i fjerne galakser, dygtiggøre sig, tage på hæsblæsende missioner eller bygge vilde konstruktioner. Alene og sammen med andre.

Så er det bare lige det der med skærmtid og nå ja … virkelighedens verden, som jo også skal passes. Hvis du kender et barn, der er vild med esport – og gaming i det hele taget – kan Esportens danske helte måske være dén bog, som han eller hun gerne vil læse … helt frivilligt, når det er tid til en timeout fra skærmen.

Bogen til gamere

Esportens danske helte giver rig mulighed for at nørde løs med alt fra computerspillenes historie, grundlæggende gamer-begreber, test og guides, de store danske hold: Astralis og North, de største turneringer, livet som pro-gamer og de nye talenter. Og så får du også gode råd til, hvordan du selv bliver en bedre gamer.

Bogen er fyldt med flotte fotos og vilde facts – Du kan bladre i bogens første sider gratis her.

LÆS OGSÅ: De syv største skrøner om esport – og hvorfor de ikke passer 

esportens danske helte, esport, gaming, børnebøger,


Esportens danske helte, Astralis, astralis, Jacob Kofler, esport, gaming, counter strike, CS:GO, global offensive, major, north, dupreeh, gla1ve, zonic, bøger om coputerspil, computerspil, lan party, dota, league of legendsEsportens danske helte – Alt om gaming, de store danske hold og vejen til toppen

Esport er big business. Den er rykket op fra de fugtige kældre og spilcaféer til de store arenaer, og esportens helte hyldes som superstjerner. Hele verden battler om millioner af dollars – og danskerne er med helt i toppen.

Esportens danske helte – Alt om gaming, de store danske hold og vejen til toppen er en fan-bog til alle dem, der elsker esport, og så er det en bog, der forklarerer et fænomen i voldsom vækst, så forældrene også forstår det.

Fra 10 år 

Esportens danske helte af Jacob Kofler kan købes hos din lokale boghandler eller online her

 

Om forfatter Jacob Kofler

Jacob Kofler er journalist og står bag en række populære ungdomsprogrammer på DR. Herunder DR3-serien om holdet Astralis, som han fulgte tæt på deres vej mod at blive verdens bedste Counter-Strike-hold. Siden da har esport fået et godt gedigent tag i Jacob Kofler.