Bøger til unge Børnebøger

Her kan du møde Jas og Mika i efteråret!

Mød Jas og Mika

Mød Jas og Mika her i efteråret når youtube-parret rejser rundt i landet og signerer bøger i forbindelse med udgivelsen af deres bog Jas & Mika – Kærlighed ved første klik. Få hele overblikket her!

Danmarks største youtube-par Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz er aktuelle med deres helt egen bog Jas & Mika – Kærlighed ved første klik. Bogen er inspireret af den ægte kærlighedshistorie mellem Jasmin og Mika og handler om deres første møde, deres første date og hvordan de blev kærester – altså historien om, hvordan det hele startede. Du kender dem sikkert fra Youtube, Instagram eller TikTok, men nu har du muligheden for at møde dem i virkeligheden!

LÆS OGSÅ: 7 spørgsmål til Jas & Mika

Her får du et overblik over, hvor du kan møde Jas og Mika, når de holder Meet’N’Greet, tager på Bogforum og rejser rundt i Danmark og besøger udvalgte Bog&Idé butikker. Du har altså mulighed for at møde Jas og Mika også i din lokale Bog&Idé og få signeret dit eksemplar af bogen.

Vi har herunder samlet et overblik over, hvor du kan møde Jas og Mika i løbet af efterået!

Meet’N’Greet hos Forlaget Carlsen (afholdt)

Det hele starter, når Jas & Mika – Kærlighed ved første klik udkommer den 1. november. I den anledning inviterer vi til Meet’N’Greet hos Forlaget Carlsen – og vi håber selvfølgelig, at I kan komme. I kan møde Jas og Mika i Egmont Huset på Vognmagergade 11, 1148 København K, den 1. november kl. 16.00-17.30. Her har du mulighed for at købe et eksemplar af bogen med rabat og få den signeret.

Mød Jas og Mika på Bogforum (afholdt)

Du kan også møde Jas og Mika på Bogforum i år! Bogforum er Danmarks største bogfestival og løber af stablen den 3. til 5. november 2023 i Bella Center Copenhagen.

Du finder Jas og Mika på Børnenes Bogforum officelle scene; Børnescenen lørdag den 4. november kl. 15.55. Her kan du høre Jas og Mika fortælle om, hvordan det er at være Danmarks største youetubere. Bagefter går Jas og Mika ned fra scenen og er klar til at møde publikum til Meet’n’Greet!

LÆS OGSÅ: Carlsen på Bogforum 2023. Se programmet her

Mød Jas og Mika i Bog&Idé

Hvis du ikke kan komme til hverken reception eller Bogforum, er der heldigvis andre steder, du kan møde Jas og Mika her i efteråret og få din bog signeret.

Jas og Mika besøger udvalget Bog&Idé-butikker rundt om i landet. Herunder kan du se de specifikke datoer og tider for, hvornår du kan møde dem.

Bog&Idé Spinderiet Valby

Fredag den 17. november kl. 15.00-16.30.

Bog&Idé Rødovre Centeret

Fredag den 17. november kl. 17.30-19.00.

Bog&Idé Kolding Storcenter

Lørdag den 18. november kl. 11.00-12.30.

Bog&Idé Bruuns Galleri, Aarhus

Lørdag den 18. november kl. 15.30-17.00.

LÆS OGSÅ: Kærlighed ved første klik kærlighedshistorie om Jas og Mika (bog.dk)
Jas & Mika – Kærlighed ved første klik

Her kan du møde Jas og Mika i efteråret!

Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester?

Jas & Mika – Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedshistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler. 

Fra ca. 10 år.  

Du kan købe Jas & Mika – Kærlighed ved første klik online eller i din nærmeste boghandel.