Carlsen Bøger til godnatlæsning for børn Børnebøger

Børnebogen Minimund af Frida Brygmann og Thomas Korsgaard. Hvis nogen læser det her, så hjælp mig dog!

Børnebogen Minimund af Frida Brygmann og Thomas Korsgaard. Hvis nogen læser det her, så hjælp mig dog!

Frida Brygmann og Thomas Korsgaard debuterer som børnebogsforfattere med Minimund – en finurlig og humoristisk fortælling om at stå ved den, man er.


Minimund handler om drengen Sylvester, der er ked af sin spinkle stemme og lille mund. Og han er træt af at blive drillet i skolen. Derfor skriver han et brev med sin blå glimmertusch og lægger det i postkassen.

“HVIS NOGEN LÆSER DET HER, SÅ HJÆLP MIG DOG!!!”, skriver han. 

Børnebogen Minimund af Frida Brygmann og Thomas Korsgaard. Hvis nogen læser det her, så hjælp mig dog!

Og nogen dukker op. Nærmere bestemt: Nogen Kristiansen: en lille mand i et lilla velourjakkesæt med et stemmekatalog under armen.

Nu får Sylvester lov til at prøve en masse forskellige stemmer for at finde en, der passer. Men meget kan gå galt, når man prøver stemmer, der ikke er ens egne. Og Sylvester får problemer med både familien, vennerne og skolen.  Indtil han til sidst finder en stemme, der passer til lige præcis ham.

Thomas Korsgaard og Frida Brygmann debuterer som børnebogsforfattere

Thomas Korsgaard og Frida Brygmann har sammen skrevet Minimund, der er deres børnebogsdebut. En højtlæsningbog med kapitler og med illustrationer af Lasse Weinreich.

LÆS OGSÅ: Bedstevennerne Frida Brygmann og Thomas Korsgaard har skrevet en børnebog sammen

Men selvom Minimund er deres børnebogsdebut, er de to venner vant til at skrive gode historier. Frida Brygmann er manuskriptforfatter for DR Ultra, sangskriver og sanger, herunder den kvindelige vokal i soundtracket til julekalenderen Tinka. Thomas Korsgaard er forfatter til de anmelderroste romaner Hvis der skulle komme et menneske forbi og En dag vil vi grine af det samt novellesamlingen Tyverier.

Thomas Korsgaard, Frida Brygmann, Minimund


Frida Brygmann & Thomas Korsgaard: Minimund

Minimund, Thomas Korsgaard, Frida Brygmann

Sylvester bliver drillet i skolen. Han har nemlig en spinkel stemme og en lille mund.

En dag skriver Sylvester derfor et brev i håb om, at nogen kan hjælpe ham.

Det er dér, Nogen Kristiansen kommer ind i billedet. Han har nemlig et stemmekatalog, og nu kan Sylvester prøve alle de sejeste stemmer og finde en, der passer ham.

Men meget kan gå galt, når man taler med stemmer, der ikke er ens egen.

En rørende, komisk historie om at stå ved den, man er.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Minimund online eller i din nærmeste boghandel.


CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.