Uncategorized Bøger om Plet Børnebøger Klassiske børnebøger Læs let bøger Sjove børnebøger

Plet fejrer 40 år! Få aktivitetshæfte her, så I kan hjælpe Plet med at fejre fødselsdag

Plet, bøger med Plet, jubilæum, Eric Hill, børnebøger

Er du også en af dem, der har ledt efter Plet under flapperne i børnebogen Hvor er Plet? Du er ikke den eneste. Hunden Plet har nemlig eksisteret i 40 år. Derfor har vi lavet et aktivitetshæfte, hvor I kan hjælpe Plet med at blive klar til sin fødselsdag.


Siden 1980 har Plet været de mindstes legekammerat og været med til at stimulere børns nysgerrighed og intelligens. I år kan Plet og Eric Hill derfor fejre 40 års jubilæum. I denne anledning har vi lavet et sjovt aktivitetshæfte fyldt med opgaver, hvor børnene skal hjælpe Plet med forberedelserne til hans fødselsdagsfest.

Aktivitetshæftet kan downloades her 


Bøgerne er særlig kendt og elsket for sin evne til at inkludere barnet i læsningen og de sjove flapper, som man kan løfte og lege med, men også for de søde illustrationer af hunden Plet og alle hans venner.  

LÆS OGSÅ: Søde billedbøger og papbøger med sjove effekter. Få inspiration til de bedste bøger til små børn

Historien om Plet er forfattet og illustreret af Eric Hill og startede oprindeligt som en godnathistorie for Hills egen søn. Siden 1980 har Hill forfattet mere end 20 bøger om den lille plettede hund, som er blevet oversat på 60 sprog, og som har været med til at gøre Eric Hill til en af de mest anerkendte og elskede børnebogsforfattere.