CarlsenPuls Young Adult-romaner

Ny bog på vej fra “En af os lyver”-forfatteren

Ny McManus-bog på vej

Som det første forlag udenfor USA og Storbritanien har danske CarlsenPuls sikret sig rettighederne til den nye thriller fra En af os lyver-forfatteren Karen M. McManus.

Da Karen M. McManus’ debutroman udkom i USA sidste år, havde ingen regnet med, at den 40 uger efter udgivelsen stadig skulle ligge helt i top på bestsellerlisterne. Men En af os lyver har taget verden med storm, og nu er der ny bog på vej fra forfatteren.

Two Can Keep a Secret, som bogen hedder på originalsproget, er en ny thriller til YA-læserne, som i stil og tone fortsætter der, hvor debutromanen slap. Men i en helt ny setting og med et nyt persongalleri.

Da Ellery og hendes tvillingebror Ezra flytter til deres mors fødeby, Echo Ridge, hører de hurtigt historien om den smukke homecoming queen Lacey Kilduff, der blev fundet kvalt i byens Halloween-forlystelsespark. Måske havde sagen ikke fået så meget opmærksomhed, hvis det ikke havde været for parkens navn: Murderland! … eller hvis Lacey ikke havde været den anden smukke pige, der pludselig var forsvundet fra ikke bare samme by – men samme gade.

Efterhånden som Ellery opdager mere om den ellers så perfekte bys hemmeligheder, opdager hun også, at nogle hemmeligheder måske har bedst af at blive bevaret som netop hemmeligheder.

“Med En af os lyver er det lykkedes Karen M. McManus at få YA-thrilleren tilbage på bestsellerlisterne – og med god grund,” siger Christian Bach, forlagschef på CarlsenPuls og Karen M. McManus’ danske redaktør. “Hendes evne til at udfolde et mysterie på den allermest pageturner-agtige facon har vi længe savnet i YA-litteraturen, og det fortsætter hun heldigvis med i den nye roman. Derfor var vi heller ikke et øjeblik i tvivl om, at vi gerne ville udgive den på dansk,” fortsætter han.

“Vi er glade for, at vi hurtigt fik lukket aftalen om Karens nye bog, for vi er rigtigt stolte af at være hendes danske forlag, og vi glæder os til at præsentere de danske læsere for endnu en bog fra hende, som det vil være umuligt at lægge fra sig,” fortæller Christian Bach.

Romanen udkommer i foråret 2019, men du kan allerede nu tilføje Two Can Keep a Secret, som snart får en dansk titel, til din Goodreads-hylde her.

 


Læs et uddrag af debutromanen En af os lyver her.

En af os lyver

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning:
Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne.
Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste.
Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher.
Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne.
Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app.

… men Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre. Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?