en af os lyver af karen mcmanus

Har du også svært ved at sætte Riverdale-serien på pause, og siger du også til dig selv, at du bare lige skal se ét afsnit mere inden sengetid, selvom det altid ender med binge-watching og vilde tv-tømmermænd? Så bør En af os lyver af Karen M. McManus stå øverst på din tbr-liste!

Alle har hemmeligheder, og det ved Simon Kelleher. Han deler dem på Bayviews Highs sladder-app, men da han en dag skal sidde efter med fire andre elever, kommer han ikke derfra i live. Da efterforskningen viser, at hans død ikke var et uheld, bliver Bronwyn, Cooper, Nate, og Addy, der alle gemmer på mørke hemmeligheder, hovedmistænkte i sagen.

Hvis du er vild med Archie, Veronica, Betty og Jughead, vil du elske karaktererne i En af os lyver. Bogen vil holde dig vågen til langt ud på natten, imens du forsøger at gætte dig frem til, hvem der slog Simon ihjel og hvorfor. Det er neglebidende og svært at slippe – præcis som med Riverdale!

☞ Læs et uddrag af En af os lyver her.

En af os lyverAlle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

Stræberen Brownyn, skønheden Addy, forbryderen Nate, sportsstjernen Cooper og outsideren Simon mødes til eftersidning. Simon havde planer om at offentliggøre noget saftig sladder om de fire andre, men han kommer ikke levende ud fra eftersidning.

Er én af de fire skyldige i mordet, eller er morderen en helt anden?

 

Du kan købe En af os lyver her.

 

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LbFsLtXqb-8[/embedyt]