Young Adult-romaner

Sex Education. 2 bøger baseret på hit-Netflixserien

sex education,

Efter at have fulgt med på Netflix kan læserne nu dykke ned i hit-serien Sex Education, som den aldrig før er blevet set, med denne uimodståelige YA-roman og en fagbog, man ikke må gå glip af. Begge bøger afspejler tv-seriens højtroste ærlige og nuancerede tilgang til teenageres seksualitet – med helt nyt indhold. 

Netflix’ Sex Education har høstet ros for at behandle vigtige emner såsom seksualitet, identitet og forhold. Den første sæson blev set i 40 millioner husstande i løbet af de første fire uger, og serien er blevet anerkendt for dens ærlige og følsomme portræt af, hvordan teenagere håndterer sex og samtykke i den tid, vi lever i.

LÆS OGSÅ: 10 YA-bøger du kan varme dig på i efteråret

Serien er skrevet og skabt af Laurie Nunn, instrueret af Ben Taylor og produceret af Eleven. Laurie Nunn, Ben Taylor og Jamie Campbell er også executive producere af serien.

Sex Education – Roadtrip

Sex Education: Roadtrip er en helt ny historie med tv-seriens mest populære karakterer skrevet af YA-forfatteren Katy Birchall. Maeves bror er i store problemer. Han beder hende desperat om hjælp og siger, at de kun har hinanden at læne sig op ad. Men med Aimee, Otis og Eric ved sin side har Maeve endelig fået den støtte, hun aldrig har turde indrømme, at hun ønskede sig. Denne selvstændige fortælling udkommer i september og har alt det, fansene elsker ved tv-serien: grænseløs ærlighed, skarp humor og hovedpersoner med følelsesmæssig dybde.

LÆS OGSÅ: Find popcornene frem – filmatiseringer du ikke vil gå glip af

Sex Education – En guide til livet

Otis Milburn og hans elskede venner er tilbage i denne officielle guide om sex, du altid har manglet. Denne oktober udkommer Sex Education: En guide til livet; den officielle, musthave-guide til forhold, sex og meget mere, som svar på alle de spørgsmål, unge mennesker ikke selv tør stille.

Bogen dækker alt fra forståelse af kroppens anatomi og kropspositivisme til samtykke, seksualitet og køn.

Med forord fra tv-seriens skaber, Laurie Nunn, kommentarer fra seriens yndlingskarakterer, livskloge citater, nyttige diagrammer, gode råd og illustrationer af Fiona Fernandes er bogen både et supplement til tv-serien og en praktisk, underholdende guide til at finde sin egen vej i den virkelige verden. Bogens indhold er gennemlæst af læger, sexterapeuter og sensitivity readers.

Anbefalet aldersgrænse: fra 14 år.
Sex Education: Roadtrip

sex education, roadtrip

Maeve er ikke specielt overrasket over, at hendes bror Sean igen er havnet i problemer. Men hun er den eneste, han har, så hun må tage afsted for at hjælpe ham. Eller i det mindste finde et lift for at nå frem …

Otis, Eric og Aimee insisterer på, at de kan hjælpe – og pludselig bliver Maeves ensomme redningsaktion forvandlet til sommerens road trip.

Sean har festet med en gruppe rige ung, som nu anklager ham for en forbrydelse, og for at rense hans navn, må Maeve og hendes venner forsøge af blive en del af gruppens inderkreds. Men beviserne mod Sean er stærke, indtil Eric og Otis opdager, at Sean ikke er den eneste med et motiv til at skade den smukke partygirl Tabitha.

En stærk roman fyldt med ærlighed, humor og overraskende plottwists.

Køb Sex Education – Roadtrip online, eller i din nærmeste boghandel.
Sex Education: En guide til livet

Sex Education. 2 bøger baseret på hit-Netflixserien

Den officielle Sex Education-guide til forhold, sex og meget mere.

Er du usikker på din krop? Ved du ikke helt, hvordan du har det? Er du bekymret for, om det der du oplever lige nu er normalt? Bare rolig: Den selvudnævnte sex-vejleder Otis Milburn og hans venner står klar til at hjælpe i denne ærlige, feministiske og positive livsguide.

Bogen dækker alt fra forståelse af kroppens anatomi, kropspositivisme, følelser, samtykke og seksualitet i det minefelt, som moderne kærlighed nu engang er. Bogen besvarer de spørgsmål, som du er for bange til at stille, i et sprog der er til at forstå. (Og selvfølgelig med samme humor og forståelse, som du kender fra karaktererne i serien på Netflix.)

Fra ca. 14 år

Køb Sex Education – en guide til livet online, eller i din foretrukne boghandler.

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!