Børnebøger Bøger fra Disney Carlsen

Coco – Kom med på en musikalsk rejse til Mexico og de dødes rige

Coco – Kom med på en musikalsk rejse til Mexico og de dødes rige

I familiefilmen Coco fra Disney Pixar kan både store og små opleve et mysteriefyldt, humoristisk, musikalsk og ikke mindst hjertevarmt univers.

Coco er historien om drengen Miguel, der kommer fra en familie af skomagere. Miguel drømmer om at blive musiker, ligesom sit store idol, Ernesto de la Cruz. Men i Miguels familie er der et mystisk gammelt forbud mod musik, som er blevet håndhævet i flere generationer.

På De dødes dag får Miguel pludselig chancen for at løse det gamle mysterium og genforene sin familie. Sammen med hunden Dante og charlatanen Hector må han drage ud på en utrolig rejse til de dødes rige …

Se traileren til Disneys Coco

Du kan læse mere om filmen her. Filmens univers bliver også vækket til live i en flot filmbog og male- og aktivitetsbøger.

Coco – Den film er supersej

I denne bog får du hele historien bag den nye familiefilm fra Disney Pixar. Coco – Den film er supersej er fyldt med flotte billeder fra filmen og gør det muligt at genopleve filmens magi.

Du kan låne Coco – Den film er supersej på biblioteket.

Coco, disney, pixar, disney coco, filmbog, malebøger

Male- og aktivitetsbøger

Slip kreativiteten løs med disse to sjove malebøger med karaktererne fra filmen – der er masser af underholdning til de yngste Coco-fans. Tag med Miguel og hans trofaste ven, hunden Dante, når de rejser til det mystiske dødsrige!

Det er bare med at finde dine farver og blyanter frem og bruge de flotte stickere inde i bogen til timevis af sjove opgaver og hyggelig farvelægning!

coco, disney, pixar, disney coco, malebog
coco, disney, pixar, malebog, Disneys coco

Du kan læse mere om Coco-malebøgerne her eller finde dem i din lokale boghandler.