Den bedste gave til konfirmanden 2016

Vi har samlet de bøger, som vi tror vil gøre konfirmationspigen 2016 allergladest. Selvfølgelig skal du kun forære bøger, som du tror og håber at hun har lyst til at læse enten nu eller senere i livet.

Her får du de bedste konfirmationsbøger i tre kategorier: pigeliv, kærlighedsromaner og fantasy:

Pigeliv

En venindebog med gode spørgsmål og plads til skrive om minder, drømme og tanker

BEDSTE VENNER er en venindebog, som teenage-piger kan udfylde sammen og til hinanden. En lækker, neonorange bog med gode spørgsmål og plads til skrive om minder, drømme og tanker. Et klenodie som det vil være sjovt at gemme hele livet.

Fra Forlaget Carlsen. Vejl. pris 149,95 kr.

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo


heltok

HELT O.K. er en bog om alle de vilde og nye ting, der sker med krop og sind, når man går fra at være barn til at være ung. Her bliver teenageren klogere på sig selv, sin krop, den spirende kærlighed, veninder, fester, forældre og alt det andet, der sker i deres liv lige nu. Der er svar på spørgsmål om alt fra bryster, menstruation og venindeproblemer til sex og sorg.

Fra Forlaget Carlsen. Vejl. pris 149,95 kr.

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo

Kærlighedsromaner

Anna og det franske

ANNA OG DET FRANSKE KYS er en ungdomsroman fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed.

Fra Lovebooks. Vejl. pris 199,95

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo

altjegsiger

ALT JEG SIGER ER SANDT er en skøn ungdomsroman om 16-årige Alicias drømme, frustrationer, forelskelse og famlen efter meningen med livet.

Fra SONAR. Vejl. pris 129,95

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo

Fantasy

LEGEND er en dystopisk fantasy-trilogi, der foregår i Republikken Amerika, hvor stjernesoldaten June og sabotøren Day kæmper på hver sin side. Day mistænkes for mordet på Junes bror og June vil have hævn. Men måske er tingene ikke som de tror?

Fra Forlaget Carlsen. Vejl. pris for første bog i serien 199,95 kr.

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo

MagnusChase

MAGNUS CHASE OG DE NORDISKE GUDER er en ny fantasy-serie fra Rick Riordan. Spænding og humor – og en fantastisk fortælling om de nordiske guder. Bogen udkommer 4. april 2016.

Fra Forlaget Carlsen. Vejl. pris 269,95

-> køb hos boghandleren eller bestil hos Saxo

Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.