Mad og drikke Auberginer af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 6 april 2015 Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i. Andre læste også:Erling Kristensen: ”Bondehaderen” der blev fordrevet fra VråSara Johnsen: Kvindekroppen vil altid være under pres”Man bliver kun lykkelig ved at have været ulykkelig”Vinder af Glasnøglen 2019: Sommermørke er årets bedste skandinaviske krimiAutentisk, simpel og smagfuld opskrift på butter chickenLeif Davidsen om novellegenren5 bøger som gør dig klogere – på dig selv og verdenSygeplejersken på Netflix. Læs hele historien bag serien i Kristian Corfixens bestseller Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i.
Andre læste også: