Mad og drikke Auberginer af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 6 april 2015 Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i. Andre læste også:Må man lægge replikker i munden på Niels Bohr?Yuval Harari om menneskehedens anden store fjende: epidemier og smitsomme sygdommeCarlsens romankonkurrence: NYE STEMMERJulegaver: De bedste bøger til din søster, datter, bedste venindeUlf Pilgaard: Det er inspirerende at tage fat i nuet. Hvordan det egentlig er at blive gammelElsker du Taylor Swift? Så må du ikke gå glip af bogen Taylor Swift: Mastermind, hvor du kan lære meget mere om megastjernen“Man kunne ikke skrive noget, der var så grotesk og anbringe det i så realistiske rammer, fik jeg at vide” – Ane Riel om sin debutBlyantstregen er simpelthen så ærlig: Tea Bendix om at illustrere Patrick Ness’ Anderledes med drenge Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i.
Andre læste også: