Mad og drikke Auberginer af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 6 april 2015 Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i. Andre læste også:Opskrift: Christel Pixis lækre amerikanske chokoladepandekagerLav dit eget genbrugspapir, der kan blomstre!Ernest Hemingway: Om at skriveMeyers hurtige nuddelsuppe med oksekødEn spontan løgn og et voksende problem. Læs et uddrag af Emi Yagis prisvindende debutroman om japansk arbejdskultur og moderskab, “Dagbog fra et tomrum”, herMerete Pryds Helle: Folkets skønhedAnders Agner om De Største Taler: Disse 5 citater står tilbage i historienElsker du fodbold lige så meget som Christian Eriksen? Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i.
Andre læste også: