Karin Fossum Krimi Norske krimier Norske krimiforfattere Populære krimier

Det siger læserne om Natteløberen: Atmosfærisk, utraditionel og mørk

Natteløberen,

I den fængslende krimi Natteløberen spreder en bevæbnet, mørkklædt skikkelse frygt i et lille norsk samfund. Vi har bedt en gruppe læsere anmelde Karin Fossums roman. Dette er, hvad de havde at sige.

Natteløberen er skrevet af en af Norges største krimiforfattere, Karin Fossum, der har udgivet både krimier og digte. Gennem sin karriere har Fossum modtaget flere priser, blandt andet Glasnøglen, der gives til den bedste nordiske krimi. Derudover har hun også vundet Bokhandlerprisen, der svarer til De Gyldne Laurbær i Danmark.

LÆS OGSÅ: Natteløberen er den første bog i ny nervepirrende krimiserie fra Karin Fossum. Læs et uddrag her

I Natteløberen bliver adskillige ældre mennesker rystet af et indbrud om natten, hvor de trues på livet af en bevæbnet person. Derfor må efterforskeren Eddie Feber på sporet af gerningsmanden og forsøge at benytte sin skarphed og analytiske begavelse til at opklare sagen.

Politiet døber gerningsmanden for Natteløberen. Han efterlader sig ingen spor, udover en seddel, hvorpå der er skrevet tallet 833. Feber må tænke ud af boksen, men det er en kamp mod tiden, da sagen skal opklares, før natteløberen får truslerne ført ud i livet.

Vi har sendt bogen ud til læsere, så de kunne anmelde bogen. Læs hvad hvad de siger om Natteløberen her.




Hvad syntes du om Natteløberen?

“Sproget er fængende og billedligt og bogen er svær at lægge fra sig.”
– Maja S.

“Historien er både rørende og sørgelig og beskriver hvor betydningsfuldt det er at vide hvor man hører til, og hvad man kommer af.”
– Sille T.

“Den er spændende, meget velskrevet og Eddie Feber er en fantastisk hovedperson!”
– Kajsa N.

“Karin Fossum har skrevet en rigtig god bog i Natteløberen, den er ikke så lang så den passer fint til en hyggekrogslæsning uanset om det er i læ for sommerregnen eller under parasollen når der er pause fra solens stråler.”

Mille H.

“Antagonisten bærer historien, og det er et atmosfærisk og samfundskritisk indblik i en person, som for hver side i Natteløberen gradvist nærmere sig kanten mod afgrunden. Det er et klaustrofobisk bekendtskab, læseren bliver præsenteret for, og det beskriver et liv uden håb og mening. Det giver stof til eftertanke om de anonyme personer, vi møder på vores vej, hvilke tanker de tumler med, og om det kan ende med at føre fra tanke til handling.”
– Bo C.

“Selve historien har en rigtig fin rød tråd igennem bogen, og jeg følte at personerne blev introduceret med tilpas detalje til at man kendte dem på kort tid.”
– Mille H.

“Bogen er skrevet i et godt sprog der gør den let læselig.”
– Berit S.

“Natteløberen er en letlæst krimi, med et tvist af menneskelige finurligheder og de miljøer der er i samfundet.”

Ulla T.



Hvilke tre ord, vil du beskrive Natteløberen med?

“Bogen er en super god, spændende og uforudsigelig krimi.”
– Maja S.

“Interessant, overraskende og viser morderens vinkel”
– Anette C.

“Underholdende, Fængende & Nærende.”
– Mille H.

“Atmosfærisk, Utraditionel, Mørk”

Bo C.

“Anderledes – interessant – god underholdning”
– Berit S.

“Finurlig, fængende ferielæsning”
– Ulla T.




Hvem vil du anbefale Natteløberen til?

“Alle der elsker krimi, spænding og psykologi, bør læse den.”
– Maja S.

“Jeg vil anbefale bogen til alle der god kan lige en krimi der ikke byder på detaljerede mordbeskrivelser, men i stedet på god og tankevækkende socialrealisme.”
– Sille T.

“Jeg vil anbefale bogen til dem der interesserer sig for psykologiske krimier.”
– Anette C.

Natteløberen kan anbefales til læsere af velskrevne psykologiske romane. Fossum skriver i et klart, enkelt og poetisk sprog.”

Kajsa N.

“Anbefaler bogen til nogen, som er meget interesseret i psykologiske krimier. Med stort fokus på gerningspersonenes bevæggrunde og baggrund.”
– Louise A.

“Jeg vil anbefale bogen til læseren, som søger en anderledes bog i krimigenren. Jeg vil anbefale Natteløberen til læseren som ikke kun vil læse om morderen, men opleve historien gennem hans øjne.”
– Bo C.

“Bogen henvender sig til dem der godt kan lide og læse en psykologisk krimi og tankerne fra både politi og gerningsmand.”

Berit S.

“Jeg vil anbefale Natteløberen til alle krimilæsere.”
– Ulla T.




Karin Fossum: Natteløberen

Karin Fossum, Natteløberen, Forårets bedste krimier

Ny krimiserie af den prisbelønnede krimiforfatter Karin Fossum!

Da adskillige ældre personer rystes af indbrud og trues på livet af en bevæbnet skikkelse om natten, må efterforsker Eddie Feber kaste al sin viden og erfaring ind i opklaringen af sagen. Og han gør det, han er allerbedst til: at tænke ud af boksen. Men i kampen mod tiden er det måske ikke engang nok til at afsløre Natteløberens identitet og afværge, at truslerne føres ud i livet.

Natteløberen er den første Feber-krimi – en ny serie af Norges prisbelønnede krimidronning Karin Fossum, forfatteren til Konrad Sejer-serien.

Du kan købe Natteløberen online fx. hos Saxo.com eller i din nærmeste boghandel.