Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Topnazistens wienerbrød og 99 andre fascinerende historier fra FrederiksbergLone Theils i Anders And-blad: “Jeg føler næsten, at jeg peaker som forfatter nu”Hvilke kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus mangler du i din samling?Motor Mille på maskintur – fra monster trucks til jetjagereFind drillenissen med Carlsen: Download sjov juleaktivitetHistoriske dage 2024 – se her hvilke forfattere du kan mødeDanielle Steel har skrevet næsten 200 bøger på en skrivemaskine fra 1946Yoga for skolebørn: Syv gode grunde til at inddrage yoga i undervisningen Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: