Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Sydstatsforfatter T.I. Lowe: Vi er ofte så optagede af vores eget, at vi ikke opdager, når naboen har det skidtMed isbjørneunger i baghaven. Læs utrolige barndomserindringer fra GrønlandDen morgen vi var hyrder: Når børn møder barokSerien om Percy Jackson har skabt læseglæde hos mange! Vi har spurgt læserne, hvorfor bøgerne er noget helt særligtMandelgaven gennem 103 år – ingen årsag!Cecilie Willer: “Vi bliver nødt til at lave om på fortællingen om, at man skal bløde ud af næsen for at lave en virksomhed”En djævelsk plan er Lone Theils’ nyeste krimi i serien om Nora Sand. Læs et uddrag herUd af ruinerne er en fortælling om det moderne Europas fødsel. Begynd din læsning her Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: