Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Læseguide: “Fejltagelsernes bog” af Sanne BjergHigh School Musical er tilbage! Bøger til tweens, der elsker drama, kærlighed – og musikÆrte- og myntekrebinetter af Yotam OttolenghiEinar Már Guðmundsson: At være digter er en rejse ud i det uvisseSteffen Jacobsen aktuel med ny historisk spændingsroman. Læs i Karthago herSådan indretter du hjemmet, så dit barn får lyst til at læseMasser af nye, vilde rekorder i Børnenes RekordbogHelge Kragh om videnskabens historie: I 1600-tallet troede forskerne i fulde alvor, at de havde forstået alting Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: