Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 April 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Korrespondent Nora Sand rejser verden rundt i Lone Theils’ bestseller-krimiserieMerete Pryds Helle: Tak for prisen, men især tak, fordi I er, dem I erJulegaver: De bedste bøger til den, du ikke ved, hvad du skal giveJamie Oliver: At være sammen føles vigtigere i år end nogensinde førTre forfattere fra Carlsen blandt årets vindere af Orlaprisen“Man skal aldrig undervurdere bogens magt”: 10 kloge Paul Auster-citaterJulegaveønsker til dig, der hellere vil se filmen end læse bogenMader og Leth. De 15 mest legendariske citater fra cykelsportens ukronede kommentatorkonger Post navigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: