Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Kirurgiens kunst – Tag en tur til 1800-tallets barske operationsstuerTal-atlet – Lær tal og former med kroppenAnders Agner Pedersen om Kampen om Det Hvide Hus: ”Præsidentvalget i USA er et skæbnevalg”Lær at læse med den populære serie Læs med landsholdetKim Fupz Aakeson modtager Carlsenprisen 2022Har du lige valgt forkert? Sådan reducerer du støj og træffer bedre beslutningerHøjhuse, The Beatles og jeans til piger – her er “de glade 60’ere” genfortaltHistorien om det sorte flag: Det hele startede med én person Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: