Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 April 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Sov godt – Det skal du vide om dit barns søvnSnyd ikke dig selv for den her bog: Hjertet er 1 organ af Sarah EngellMindetavlen fortæller skib for skib om sømændenes glemte skæbneStormende forelskelser og glitrende balsale. Velkommen til Georgette Heyers romantiske universKOM SÅ DANMARK! Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge vurderer Danmarks chancer til EM 2020De 7 dødssynder: Læs et uddrag fra første kapitelReferencer du (måske) ikke fangede i Hvis det er osLækker mad på 10 minutter – Fiskepakker Post navigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: