Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:“Jeg må indrømme, at da jeg endelig skrev scenen, føltes det lidt som at smide en bombe og gå fløjtende derfra” – Leigh BardugoKom godt i gang med at faste. Læs et uddrag af Birgitte Nymanns bog Faste herEva Ravnbøl gør italienerne pastakunsten efter i sin nye kogebog. Bliv inspireret af hendes velsmagende opskrift på penne med stærk chilisauce her!Fra slemt til meget værre. Mellemøsten 10 år efter Det Arabiske Forår. Interview med Lars Erslev AndersenSådan skriver du en børnebogForfatterpar på første parket til terrorangrebene på World Trade Center og Pentagon Fem fiktive piger du helt sikkert gerne vil hænge ud medHekseflod er Margaret Meyers utrolige debutroman om hekses skæbner i 1600-tallet. Læs i bogen her Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: