Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:Tommy Heisz om “Blod under halvmånen”: Historien skal fortælles gennem menneskers øjneDrømmer du om at blive forfatter? Her er fem tips til at skrive fra Tobias BukkehaveHvis han afslører hende, mister hun alt! Smuglæs i krimien Mørket kalderLær at læse med YouTube-stjernen Naja MünsterTwilight er tilbage! Her er alt, du skal vide om den udødelige kærlighedshistorieUnderhundene er en sjov og gennemillustreret krimiserie til børnFind din indre elver frem ― hvilken karakter fra Folk of the Air er du?CARLSENS JUL 2016: Gratis e-bøger, adventskonkurrencer og julegaveassistance Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: