Mad og drikkePolentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 April 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.Andre læste ogsåLæseguide: En dag vil vi grine af det af Thomas KorsgaardI mørke er alle katte grå – Tomas Lagermand Lundme er tilbage med en ny og stærk YA-romanPrisvindende Anne Mette Hancock udgiver nu 3. bog. Smuglæs i PitbullDin næste store læseoplevelse står skrevet i stjernerneKommende kærlighedsromaner fra LOVEBOOKSFastelavnskostume: Sød robot4 skumle oktoberbøgerFem perfekte boggaver til konfirmandenPost navigationForrige indlæg Forrige indlæg Næste indlæg Næste indlæg
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også