Mad og drikke Auberginer med sorte hvidløg af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 9 april 2015 Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi. Andre læste også:Afsløring af forsiden på Michelle Obamas kommende erindringer, MIN HISTORIESteffen Jacobsen aktuel med spændende krimi i Trofæ-serien. Smuglæs i Ghostwriter herVi er uundgåelige. En gribende kærlighedshistorie af YA-forfatteren til Hvis jeg bliverMorten Heibergs tiramisuErling Kristensen: ”Bondehaderen” der blev fordrevet fra VråSteffen Jacobsen aktuel med ny historisk spændingsroman. Læs i Karthago herVild med Jane Austen? Så vil du elske de her romaner!Læsning og lockdown: Bøgernes betydning i coronapandemien Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi.
Andre læste også: