Mad og drikke Auberginer af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 6 april 2015 Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i. Andre læste også:Jamie Oliver: De bedste kogebøger fra verdens mest berømte tv-kokOm at passe på ikke at passe for meget påSlaget om kongedømmet skal stå! Smuglæs i Bernard Cornwells Kongernes sværdMonumenter: Tonny Vorm udfolder 5 centrale dele af cykelsportens utrolige historie i ny bog. Læs et uddrag herSe filmtraileren til Solen er også en stjerneLæs i Jeffrey Archers storslåede slægtsroman Hvor der er viljeOvergrebet er en rå roman om skyld og skam. Start din læsning herHistorie om transkønnet pige kryber helt ind under huden Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Få en smagsprøve på Yotam Ottolenghis kulinariske auberginer. Han udkommer med bogen ‘Plenty More’ den 18. maj og serverer 150 grønne retter lige til at gå ombord i.
Andre læste også: