5 situationer hvor lydbøger er din redning

Tænker du, at lydbøger nok ikke er noget for dig? Så læs med her og find ud af, hvornår lydbogen kan noget helt særligt.

1 Til træning

Du står på løbebåndet i dit lokale fitnesscenter. Du ved, det er nødvendigt, men det er også temmelig kedelig, så hvorfor ikke booste din træning med en lydbog? Det kan være meget motiverende at løbe fra en morder i en god krimi.

LÆS OGSÅ: 10 krimier der er gode at løbe til

Har du hørt A. J. Finns medrivende thriller Kvinden i vinduet? Du kan finde den på streamingtjenesterne eller købe lydbogen her

2 På ferien

Du har snart ferie og glæder dig til at læse en masse bøger, men du skal jo også pakke ekstra sandaler, solcreme og tøj og selv slæbe din tunge kuffert. Det er næsten ikke til at overskue. Men fortvivl ej: med lydbøger kan du have et helt bibliotek med på din smartphone.

Har du læst Margaret Atwoods roman Alias Grace? Du kan finde den på streamingtjenesterne eller købe lydbogen her

3 På cyklen

Du er i gang med en god bog, du bare ikke kan lægge fra dig, men du er alligevel fornuftig nok til at indse, at det nok bliver lidt for farligt at læse, mens du cykler. Find bogen som lydbog og lyt til den, mens du cykler afsted.

Lydbog, Lydbøger

Har du læst Stefan Ahnhems spændende krimiserie om politimanden Fabian Risk? Du kan finde den på streamingtjenesterne eller købe lydbogen her

4 I toget eller bilen

Du skal til familiefest i den anden ende af landet og foran venter en lang rejse. Du vil egentlig gerne tilbringe den lange tur med en god bog, men du bliver lynhurtig køresyg, hvis du forsøger at læse. Lyt til en lydbog i stedet. Det er dejligt afslappende at få læst højt. Og husk, der findes også masser af lydbøger til børn.

Find inspiration til lydbøger til hele familien her

5 Om natten

Uret lyser 3:07 og du kan ikke sove. Du vil gerne læse et par kapitler i bogen på sengebordet, men du ved at kæresten vågner, hvis du tænder lyset. Lyt til en lydbog! Med høretelefoner på behøver du ikke lys og generer ikke andre.

Har du læst Amalie Langballes stærke debutroman? Du kan finde den på streamingtjenesterne eller købe lydbøgerne her

LÆS OGSÅ: 10 gode romaner du kan lytte til