Indefra

Vis os din bogvæg

Vis os din bogvæg

Vind bøger for over 12000 kroner

Bøger er smukke. Der findes intet maleri eller plakat, som pynter lige så meget på væggen som et par hyldemeter med farverige bogrygge. Uanset om det er en stor og dyr coffeetablebook, eller om det er en slidt ryg på en paperback, der måske har rejst med jorden rundt i en rygsæk og dermed også fortæller en historie. Om dig.

Derfor søsætter vi hermed sammen med magasinet BoligLiv en konkurrence på Instagram, hvor vi gerne vil se din bogvæg. Uanset om det er en minimalistisk mælkekasse af grøn plast eller en ingeniørmæssig bedrift i loftshøjde. Vi udlover en bogkasse med et eksklusivt udvalg af årets bøger fra L&R (værdi over 12.000) til det flotteste foto. For at deltage i konkurrencen skal du på instagram uploade dit billede og hashtagge #minbogvæg #boligliv #lindhardtogringhof.

For nogle af os er glæden ved at sidde med en fysisk bog stadig helt anderledes, end når fingeren scroller hen over ens tablet, mens man læser en e-bog. Ikke at der er noget galt med e-bøger eller streamingtjenester. Overhovedet! Men for mig er det stadig noget helt andet, på samme måde som en LP er noget helt andet end Spotify. Jeg elsker nemlig også vinyl-plader og samler på dem. Jeg elsker de smukke omslag og den cover-art, som engang var en selvstændig kunstform. Jeg elsker også den medfølgende booklet, hvor kunstnerne selv eller en skribent udlægger bandets historie. Det handler om glæden ved det fysiske værk, som omslutter musikken og er med til at skabe en fordybelse, som jeg slet ikke finder, når jeg hører musik på Spotify. For når alt er tilgængeligt hele tiden, risikerer det let at blive et bevidstløst konsum.

Det stiller dog også nye krav til os som forlag, hvis bogen på samme måde skal være en oplevelse i sig selv. Og her på Lindhardt og Ringhof har vi de sidste par år arbejdet målrettet med at give vores bøger en håndværksmæssig lækkerhed, så læseren gerne skulle få en ekstra oplevelse ud over at læse indholdet. Og få lyst til at stille bogen op på hylden.

Vi glæder os til at se en masse flotte bøger på din bogvæg. Og ikke mindst dig foran den.

Konkurrencen slutter søndag d. 9. november. Vinderen bliver kåret mandag d. 10 november og får direkte besked.

Søren Anker Madsen (f. 1969) er journalist, pressechef på Lindhardt og Ringhof og med i Svikmøllens redaktion. Han er desuden en alsidig forfatter, som både skriver bøger til børn og voksne samt til teater og revyer.