Fagbøger Bøger om Danmark Bøger om naturen

Vesterhavet: Giv Danmarks smukkeste og vildeste natur i gave

Vesterhavet, smuk bog, Gavebog

Vesterhavet er ubetinget det vildeste og prægtigste stykke natur, Danmark kan præstere.

Med over 100 billeder dokumenterer bogen om Vesterhavet på smukkeste vis både det vilde og det rolige hav og vestkysten i alt slags vejr og på alle årstider. Og samtidig fortæller bogen historier om de mennesker der lever med havet som nærmeste nabo.

Kendte danskere som Anders Agger, Jane Aamund, Paul Cunningham og Sonja Richter fortæller om deres forhold til Vesterhavet. Fælles for dem alle er, at de har nært forhold til Vesterhavet. Enten lever de dør om dør med bølger, blæst og dønninger i dag, eller også gjorde de i deres barndom.

Bogen er en perfekt gave til alle, der har et forhold til Vesterhavet – alle, der har ferieminder fra stråtækte sommerhuse i klitterne, som har familie eller venner i området og har hørt sømandshistorier om strandinger, storme og kvinder i fremmede havne.

Kig med i de indledende sider afVesterhavet her


Vesterhavet: Giv Danmarks smukkeste og vildeste natur i gaveVesterhavet indeholder bidrag af Anders Agger, Jane Aamund, Paul Cunningham, Sonja Richter, Henning Toft Bro, Gertrud Thisted Højlund, Bent Haller, Johannes Lilleøre, Morten Beiter og Sisse Fisker, som alle fortæller om deres forhold til Vesterhavet.

Vesterhavet er fortællingen om Danmarks prægtigste og vildeste stykke natur og de mennesker, der bor der – præsenteret

Du kan finde Vesterhavet som lydbog eller på dit nærmeste bibliotek.

Kronisk bogelsker med gang i minimum fem bøger ad gangen. Har tilsvarende kronisk mangel på plads i reolen. Har haft fornøjelsen af at anbefale bøger til læserne i de godt tretten år, jeg har arbejdet i bogbranchen.