I en fjern, fjern galakse for meget længe siden…

Med december følger storfilm af den bedste slags, og igen i år får vi et glædeligt gensyn med STAR WARS-universet i filmen STAR WARS: The Last Jedi, der har premiere den 13. december.

STAR WARS: The Last Jedi er ottende episode i STAR WARS-sagaen, hvor Rey, Finn og Poe fortsætter deres kamp mod Kylo Ren og Imperiet. Filmen byder også på et gensyn med en af de mest kendte karakterer fra serien, nemlig Luke Skywalker.

Kender du en STAR WARS-fan eller måske flere? Her har vi samlet en række skønne STAR WARS-bøger til både de helt små og de lidt større. Bøgerne er naturligvis helt perfekte til kalender- eller adventsgaver.

STAR WARS-metalkasse med bøger

Star Wars, Star Wars bog, Star Wars malebog
Denne flotte metalkasse er et rigtigt samlerobjekt og vil med garanti pynte på ethvert drengeværelse! I kassen er der to spændende historier om droiderne og piloterne fra STAR WARS-universet foruden en flot malebog. Kassen kan bruges som madkasse eller til opbevaring af alt muligt såsom STAR WARS-figurer, tegninger og legetøj.

Alder: 4+

Du kan købe STAR WARS-metalkasse med bøger online her eller i din lokale boghandel.

STAR WARS: Hvor er Wookieen? 

Star Wars, Hvor er Wookien?,

Elsker dit barn Flunkerne og Find Holger? Nu kommer den flotte og fascinerende myldrebog i en STAR WARS-version. I Hvor er Wookieen? skal man finde Chewbacca blandt alle de mange andre kendte figurer fra STAR WARS-universet. Hvis man har held med at finde Chewbacca på alle siderne, er der selvfølgeligt også ekstra svære ekspertudfordringer på de sidste sider.

Alder: 4+

Du kan købe STAR WARS: Hvor er Wookieen? online her eller i din lokale boghandel.

Let at læse: STAR WARS

Star Wars, Rey møder BB-8, Star Wars bogStar Wars, Finn og den første orden, Star Wars bogStar Wars, Kampen i skoven, Star Wars bog

Har dit barn lige knækket koden til at læse? Så er STAR WARS-letlæsningsbøgerne helt perfekte med deres farverige illustrationer og enkle, korte sætninger. Disse fine historier gør læsning sjovt for alle små STAR WARS-fans!

STAR WARS: Rey møder BB-8 bliver der vendt op og ned på Reys liv, da hun møder den lille droide BB-8. Han gemmer nemlig på en stor hemmelighed, som får betydning for hele galaksen.

STAR WARS: Finn og den første orden møder vi Finn, som før var stormtrooper hos Den Første Orden men nu kæmper for Modstandsbevægelse.

STAR WARS: Kampen i skoven kæmper Rey og Finn mod den onde og magtsyge Kylo Ren.

Alder: 6+

Du kan købe STAR WARS: Rey møder BB-8 online her, STAR WARS: Finn og den første orden online her og STAR WARS: Kampen i skoven online her. Alle kan også købes i din lokale boghandel.

STAR WARS: The Force Awakens

Star Wars, The Force Awakens, Star Wars bog

(Gen)oplev den spændende historie af den syvende episode i STAR WARS-serien, én af verdens mest sete film nogensinde, i denne actionpakkede bog.

Siden Jediridderen Luke Skywalker og Oprørsalliancen besejrede det onde Imperium har freden hersket i mange år i galaksen. Nu truer et nyt mørke dog. Derfor må Modstandsbevægelsens tapre folk tage kampen om mod den onde og magtsyge Kylo Ren og den Første Orden.

Alder: 5+

Du kan købe STAR WARS: The Force Awakens online her eller i din lokale boghandel.

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.