Børnebøger Carlsen

Dinosaurer i det vilde vesten – adventurehit for drenge og piger fortsætter i 2019

supersaurus, dinosaurer, dinosaurus, jay jay burridge

Forestil dig en blanding af Tintin, Indiana Jones og Jurassic Park samlet i én og samme bogserie. Så har man altså et pænt spændende univers til børn, der kan lide forhistoriske væsner, eventyr og fart over feltet.

„Du er tidligt på den,“ bemærkede Theodore, idet postbuddet faldt ind ad døren og tumlede gispende hen over hallens gulv. Buster stak hovedet ind ad døren og udstødte det, som dem, der elskede ham, ville beskrive som en legesyg lyd, men som for alle andre bare lød som et rædselsvækkende, livsfarligt brøl.

Postbuddet trak sig helt ind mod væggen og rystede af skræk. „God dreng, Buster.“ Theodore aede tyrannen på snuden. Buster åbnede munden ekstra højt og gylpede halvdelen af postbuddets sæk op … ” 

supersaurus, dinosaurer, dinosaurus, jay jay burridgeI en verden, hvor dinosaurerne har overlevet og lever side om side med menneskene, søger Bea og Carter svar på deres forældres forsvinden. Men svarene er omsvøbt i mystik.

Nu er Bea og Carter tilbage i det trejde bind i Supersaurus-serien, hvor rejsen går til Amerika og dinosaurer i det vilde vesten.

Du kan læse et gratis uddrag af bogen her

 

 

 

Jay Jay Burridge har skabt et univers af Supersaurer

Supersaurerne og bøgernes univers er udtænkt af den kreative forfatter og tegner Jay Jay Burridge, der har skrevet de spændende fortællinger til sine egne børn.

Forfatteren er selv vild med dinosaurer, og ved siden af karrieren som forfatter bygger han modeller af sine yndlingsdinosaurer i fuld størrelse.

Derfor er galleriet af saurere i bøgerne utroligt mangfoldigt. Der findes supersaurer i alle afskygninger. Nogle kan man endda ride på, men andre skal man holde sig langt væk fra!

supersaurus, dinosaurer, dinosaurus, jay jay burridge

 

Om Supersaurus (3) – Dræbertyranner

supersaurus, dinosaurer, dinosaurus, jay jay burridge Bea og Carter Kingsley har haft svært ved at tilpasse sig deres nye liv i England efter deres vilde oplevelser og deres bedstemors tragiske død.

Deres gudfar, Theodore, beslutter at rejse med dem til Amerika for at besøge deres onkel Cash Kingsleys ranch i Californien, og her møder de nye, spændende eventyr.

Hvad er hemmeligheden bag saurmændene – og hvem er ellers interesseret i at finde den? Kan de to søskende stole på alle, de møder på deres vej?

Fra 10 år 

Supersaurus 3: Dræbertyranner er det tredje bind i serien. Du kan finde bogen på dit lokale bibliotek. 

 

Om Supersaurus (4) – Saurernes Tempel

Dinosaurer i det vilde vesten – adventurehit for drenge og piger fortsætter i 2019

Selvom Bea Kingsley, hendes bror Carter og hans kæledyrstyran, Buster, har nydt tilværelsen hos deres tante og onkel på Kingsley-ranchen i Amerika, kan Bea ikke lade være med at tænke på de dagbøger, deres far efterlod sig, og de mystiske saurmænd.i at finde den?

Kan de to søskende stole på alle, de møder på deres vej?

Hvorfor tillagde han dem så stor betydning, og hvordan hænger relationen mellem Theodore, Carter og saurmændene sammen? Sporene leder dem til Mexico, hvor de måske kan finde svar på deres mange spørgsmål …

Læs også de to første bind i SUPERSAURUS-serien:
Raptorer i Paradis (1)
Bloddiamanterne (2)

LÆS OGSÅ: Lea og Christian anmelder: Supersaurus – Raptorer i Paradis