Børnebøger Carlsen Eventyr

Hvis du tror, at dinosaurerne uddøde – så tro om igen

supersaurus, dinosaurus, dinosaurer, jay jay burridge, raptorer i paradis, bloddiamanterne, børnebøger

Dinosaurerne går rundt blandt os! Umuligt tænker du? Ikke i bogserien Supersaurus. Her bliver du taget med til en verden, hvor dinosaurerne lever i bedste velgående!

 

Det spændende Supersaurus-univers minder mest af alt om et Indiana Jones-mysterium. Der er forsvundne forældre, hemmelighedsfulde paradisøer og onde kræfter på spil.

Men selv ikke Indiana Jones kunne byde på levende dinosaurer! Det kan Supersaurus-serien, også selvom det ikke er dinosaurer, som vi kender dem fra historiebøgerne.

Det er de såkaldte ‘supersaurer’!

Supersaurus, bøger til tweens, supersaurus – raptorer i paradis, jay jay burridge

Jay Jay Burridge har skabt et univers af Supersaurer

Supersaurerne og hele bøgernes univers er udtænkt af den kreative forfatter og tegner Jay Jay Burridge, der har skrevet de spændende fortællinger til sine egne børn.

Forfatteren er selv vild med dinosaurer, og ved siden af karrieren som forfatter bygger han modeller af sine yndlingsdinosaurer i fuld størrelse.

Derfor er galleriet af saurere i bøgerne utroligt mangfoldigt. Der findes supersaurer i alle afskygninger i universet. Nogle kan man endda ridde på, men andre skal man holde sig langt væk fra!

Supersaurus, bøger til tweens, supersaurus – raptorer i paradis, jay jay burridge

To fantastiske eventyr

Der er indtil nu udkommet fire bøger i Supersaurus-serien. Den første er Supersaurus – Raptorer i Paradis. Her møder vi for første gang Bea Kingsley, hvis forældre forsvandt sporløst for 11 år siden.

Beas bedstemor, Bunty, planlægger pludselig en eksotisk rejse til de fjerne Aru-øer for at se de sjældne raptorer. Nu begynder Bea at stille spørgsmål. Store spørgsmål som ikke engang hendes gudfar, Theodore, vil besvare.

Og jo flere spørgsmål Bea stiller, desto flere problemer bliver de mødt af. Var rejsen til øerne en livsfarlig fejltagelse, eller er det begyndelsen til et eventyr for livet?

 

I den anden bog i serien, følger vi Beas lillebror Carter.

I et safarireservat i Afrika, der er oprettet for at beskytte en sjælden supersaur, finder Carter og Bea snart ud af, at der er onde kræfter på spil, og at det blandt andet handler om snigskytteri og ulovlige diamanter.

De to unge helte får brug for hjælp fra Steggi, en nomadegruppe, der lever i harmoni med deres venlige stegosaurer.

 

I den tredje bog i serien, har Bea og Carter Kingsley haft svært ved at tilpasse sig deres nye liv i England efter deres vilde oplevelser og deres bedstemors tragiske død. Deres gudfar, Theodore, beslutter at rejse med dem til Amerika for at besøge deres onkel Cash Kingsleys ranch i Californien, og her møder de nye, spændende eventyr.

 

I den fjerde bog i serien, kan Bea ikke lade være med at tænke på de dagbøger, deres far efterlod sig, og de mystiske saurmænd.

Hvorfor tillagde han dem så stor betydning, og hvordan hænger relationen mellem Theodore, Carter og saurmændene sammen? Sporene leder dem til Mexico, hvor de måske kan finde svar på deres mange spørgsmål …

 

Hvis du tror, at dinosaurerne uddøde - så tro om igen

Start eventyret blandt Supersaurerne i Supersaurus – Raptorer i Paradis . Find den på dit lokale bibliotek.

 

 

 

Hvis du tror, at dinosaurerne uddøde - så tro om igen

 

Fortsæt det spændende eventyr i bind to: Supersaurus – Bloddiamanterne.

Find den på dit lokale bibliotek.

 

 

Hvis du tror, at dinosaurerne uddøde - så tro om igen

 

Fortsæt det spændende eventyr i tredje bind: Supersaurus – Dræbertyranner.

Find den på dit lokale bibliotek.

 

 

Hvis du tror, at dinosaurerne uddøde - så tro om igen

 

Fortsæt det spændende eventyr i fjerde bind: Supersaurus – Saurernes tempel.

Find den på dit lokale bibliotek.