Carlsen Bøger til unge Børnebøger

Tag børnene med på Bogforum

Tag børnene med på Bogforum

Sæt kryds i kalenderen og tag børn og børnebørn med til Bogforum 2019. Vi er klar med et program spækket med børneaktiviteter, sjove konkurrencer, underholdning på børnescenerne, hyggelige workshops, gode historier og selvfølgelig kan du møde en masse seje forfattere. 

I år er Bogforum fra d. 15-17. november, og billetterne kan allerede købes her. Bogforum foregår i Bella Center i København – og I kan tage metroen lige til døren.

–> Du finder Forlaget Carlsen på stand nummer B4-018 

Aktiviteter hele weekenden

Tag familien med til en vild weekend i bøgernes verden. Kom og besøg Forlagets Carlsens hyggelige børneunivers, hvor vi hele weekenden holder Bogforum for børn. Her er nogle af de aktiviteter, der foregår hele dagen både fredag, lørdag og søndag:

  • Find din yndlings Pixi-bog og tegn din helt egen historie, lige til at tage med hjem. 
  • Kan du gætte en falsk rekord? Kom og deltag i Guinness World Rekord-konkurrencen, hvor du kan vinde den nyeste rekordbog til dig og dine venner. 
  • Aflever en ny vittighed på Carlsen standen og vær med i konkurrencen om at få den med i den nye vittighedsbog i ‘Kong Carlsen’ -serien

. LÆS OGSÅ Programmet for Bogforum 2019

Tag børnene med på Bogforum

BOGFORUM FOR BØRN FREDAG DEN 15. NOVEMBER

Mød forfatter Ditte Wiese

Forlaget Carlsen kl. 11.15-11-45: Hvordan kan voksne skrive litteratur til unge? Mød YA-forfatter og voksen Ditte Wiese til Meet`n`Greet hos Carlsen til en snak om ungdomslitteratur  

Fodboldquiz med mændene bag Bækager Boldklub

Forlaget Carlsen kl. 13:00: Kom på Carlsen stand og deltag i den sjoveste fodboldquiz med Bækagers bedste forfatterteam – Jesper Roos Jacobsen & Ole Sønnichsen. Vind Bolde og bøger. Kl. 13.00-13.30

Hils på Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high five og få taget billeder. Kl. 13.30 

Jubilæumsfest for Sarah Engell

Forlaget Carlsen kl.: 14:00-15.00: Sarah Engell har 10-års forfatterjubilæum og Carlsen fejrer med bobler og jubilæumstale ved Trine May. Kom og vær med til at fejre forfatter Sarah Engell. Vi byder på et glas bobler til de voksne og godter til børn og unge. 

Spørg Sebastian Klein om dyr

Forlaget Carlsen. kl.15-15.30: Kom og stil det mest mærkelige dyre-spørgsmål til Sebastian Klein. Bogsignering og selfies med Sebastian. 

Puk Krogsøe fortæller for de 6-9-årige

Den lille scene kl.: 15:00: Puk Krogsøe – forfatter til flere populære pigeserier – fortæller om “Ea 3.a” – en serie for de 6-9 årige, hvor små og store problemer bliver taget op, så børnene kan genkende sig selv.

Quiz med Sebastian Klein 

Børnescenen kl. 16.00: Fagbøger kan godt være sjove. Mød Sebastian Klein, når han udfordrer publikum i en quiz om dyr. Er det løven eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker?

Mød Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high five og få taget billeder. Kl. 16.00

Tag børnene med på Bogforum

BOGFORUM FOR BØRN LØRDAG DEN 16. NOVEMBER

Peter Madsen signerer Valhalla

Forlaget Carlsen kl.: 10:00-11.00: Peter Madsens fantastiske tegneserie ‘Valhalla’ har 40-års jubilæum. Peter Madsen signerer Valhalla på Carlsens stand

Mød Rasmus Klump og få en pandekage

Forlaget Carlsen kl.: 11:00: Kom og besøg Carlsens børneunivers og smag på de berømte Rasmus Klump pandekager kl. 10.45-13.45. Få et kram når Rasmus Klump pludselig kommer forbi.  

Mød kvinderne bag Danmarks bedste tween-bøger: Sandra Schwartz, Puk Krogsøe, Boline Skovly, Line Kyed Knudsen

Den lille scene kl.: 12:00: Danmarks bedste forfattere, når det kommer til bøger til tweens, mødes og taler om venner, veninder og om at være sig selv. Til alle jer der er vilde med K for Klara, Selma, Vilma og venner og…

Mød Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high five og få taget billeder. Kl. 12.00

Mød Sallys far… nå nej, Thomas Brunstrøm 

Børnescenen kl.: 13:00: Mød Thomas Brunstrøm, forfatteren bag de populære historier om Sallys far. Der bliver både højtlæsning og røverhistorier

Mattias Hundebøll og en løve i zebraklæder

Forlaget Carlsen kl. 13.30-14.00: Mød Mattias Hundebøll og ”En løve i zebraklæder og andre rablende, rimende remser om dyr” 

Mød mesteren Jan Lööf

Forlaget Carlsen. Kl. 14.00-15.00: Kom og besøg Carlsens børneunivers og mød en af Sveriges største børnebogsforfattere og tegnere, Jan Lööf, der signerer sine børnebøger.

Signering og selfies med Naja Münster

Forlaget Carlsen. kl. 15.00-15.30: Mød Naja Münster til Meet´n greet på Carlsens stand. Signering og selfies. 

Fodboldquiz med Bækager Boldklub og oplev Frederikke lave de vildeste fodboldtricks

Børnescenen kl.: 15:00: Spiller du fodbold? Så skal du høre om taberholdet Bækager Boldklub og følge med i den store fodboldquiz fra scenen. Forfatterparret Ole Sønnichsen og Jesper Roos Jacobsen fortæller om 3. bind i serien “Mur og Mågeklatter”. Mød Frederikke der kan de vildeste fodboldtricks. 

Mattias Hundebøll og en løve i zebraklæder

Den lille scene kl.: 15:15: “En løve i zebraklæder” er tv-vært og musiker Mattias Hundebølls debut som børnebogsforfatter. Kom og hør ham fortælle og spille musik.

Mød Rasmus Klump

Forlaget Carlsen kl.: 15:30: Mød Rasmus Klump til Meet`n`Greet hos Carlsen. Kom og få et kæmpekram

Om livet som YouTuber: Line Kyed Knudsen taler med Naja Münster (og andre medlemmer af Münster-familien)

Børnescenen kl.: 16:30
Mød YouTuberen Naja Münster, der er hovedperson i Line Kyed Knudsens nye bogserie om Naja og hendes tossede YouTube-familie. Line Kyed Knudsen og Naja Münster taler om bøgerne – og livet som YouTuber.

Tag børnene med på Bogforum

BOGFORUM FOR BØRN SØNDAG DEN 17. NOVEMBER 

Peter Madsen signerer Valhalla

Forlaget Carlsen kl.: 11:00
Peter Madsens fantastiske tegneserie ‘Valhalla’ har 40-års jubilæum. Peter Madsen signerer ‘Valhalla’ på Carlsens stand kl.11.00-12.00

Kom og lav dine egne bogmærker med Ditte Wiese

Forlaget Carlsen kl.11.00
Lav dit eget bogmærke sammen med forfatter Ditte Wiese

Mød Rasmus Klump og få en pandekage

Forlaget Carlsen kl.: 10.45
Kom og besøg Carlsens børneunivers og mød Rasmus Klump, få et kram, tag et billede og smag på de berømte pandekager. Kl. 10.450-13.45

Kom og vær med til at slå rekorderne i Børnenes Rekordbog.

Akademiet kl.: 13:00 præsenterer Børnenes rekordbog med Michael Brøgger

David Pepe Birch fortæller om Verdens vildeste børn

Børnescenen kl.: 13:00: I “Verdens vildeste børn” fortæller David Pepe Birch om børn, der har forandret og forbedret vores verden. Fra Mozart til Greta Thunberg. David har youtube-fænomenet Naja Münster med på scenen.

Tag børnene med på Bogforum

Søren Hauch-Fausbøll læser op fra Bamse møder den store verden

Forlaget Carlsen kl. 14.00-15.00: Mød Søren Hauch-Fausbøll sammen med Bamses Lillebjørn og den frække ”Snupse”, når Søren læser op fra ”Bamse møder den store verden”. Kom og lyt med.

Karmaboy med Jacob Riising og Claus Bigum

Børnescenen kl.: 14:30: Så er der et nyt bind klar i serien om Karmaboy – OG i serien om Krølle og Puha. Mød Jacob Riising og illustrator Claus Bigum til interview og pjat på Børnescenen.

Mød Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high five og få taget billeder. Forlaget Carlsen Kl. 14.30

Hør årets sjoveste godnathistorier

Børnescenen kl.: 15:15: Kom og oplev din godnathistorie som teatersport med ”Grydeklar – godnathistorier der får børn til at smile i søvne. Grin dig i søvn sammen med Thomas Brunstrøm, Lars Daneskov, Maren Uthaug, Andreas Nederland, Frederik Hansen, Anne Marie Donslund. Med på scenen som vært, til at binde det hele sammen er Jesper Roos Jacobsen. 

Mød Peter Madsen og skuespillerne fra Valhalla filmen

Børnescenen kl.: 16:00: Peter Madsens elskede tegneserie “Valhalla” har 40-års jubilæum – og så er der premiere på en ny Valhalla-film, baseret på Peter Madsens bøger, til oktober. Mød forfatteren og skuespillere fra ”Valhalla” filmen. 


Vi tager forbehold for fejl, mangler og ændringer og håber, at alle får en god weekend på Bogforum 2019! 

Læs mere om hvad, hvor og hvornår på BogForums egen hjemmeside.

Tag børnene med på Bogforum

Er du på udkig efter programmet på Bogforums skolescener? Så læs med her.