Indefra Aktuelt

Årets BogForum-program 2019: Mød Danmarks bedste forfattere

Bogforum 2019, Program, Bogforumprogram

Årets største bogfest nærmer sig: BogForum 2019 er lige om hjørnet, og vi har sådan glædet os til at dele vores sceneprogram med jer!

I år kan du hos os møde forfattere som Maren Uthaug, Ane Riel, Thomas Korsgaard, Siri Ranva Hjelm Jacobsen, Knud Romer og Anne-Cathrine Riebnitzsky – samt romandebutanterne Amalie Langballe og Sarah Skyt Persson.

Du kan hilse på krimistjernerne Michael Katz Krefeld, Steffen Jacobsen, Lone Theils, Stefan Ahnhem, Anne-Mette Hancock og Niels Krause-Kjær – og komme forbi og skåle med legendariske Leif Davidsen, som i år fejrer sit 35-års jubilæum som forfatter!

Derudover kan du smage på grøn mad og hjemmelavet gin og kage; komme ud i naturen med Anders Kofoed – eller komme til månen med Anja C. Andersen, følge Mads Vangsø i robåd tværs over Atlanten, tage med en cykelløber på hans livs løb eller med en fodboldspiller til hans bedste kamp nogensinde.

Alt det og MEGET mere kan du opleve – på blot tre dage! Se det fulde program for Lindhardt og Ringhofs scene herunder og køb din billet med det samme; vi glæder os til at se dig 15.-17. november 2019.

Du finder os på stand nummer C3-007.

Køb din billet til årets BogForum her


PSSSST: Vil du være VIP?

Tilmeld dig Lindhardt og Ringhofs VIP service og modtag sms’er under Bogforum om helt særlige events, fede konkurrencer og lækre goodie bags, som ellers ikke er annonceret i programmet.

👉 Tilmeld dig her

BogForum

BOGFORUM PROGRAM 2019

Fredag den 15. nov.

10.30: Åbning af Lindhardt og Ringhofs scene med Thomas Korsgaard, der er i samtale med debutant Sarah Skyt Persson om “Sku´ det være en anden gang”. Der er en bogpakke og kaffe til de første 20 publikum.

10.55: Ravn indtager scenen. Krimikongen Michael Katz Krefeld interviewes af Ann Lind Andersen om den nyeste krimi i Ravnserien. Vi byder på kaffe og croissanter.

11.20: Lone Theils interviewes af Jannie Pedersen om det fjerde bind i krimiserien om den danske journalist Nora Sand ”Stilleleg”.

11.45: Alt det ingen andre tør spørge om – Stefan Ahnhem har krimiforfatterne Anne Mette Hancock, Lone Theils og Thomas Rydahl med på scenen og stiller de spørgsmål, som ingen andre stiller de kendte forfattere!

12.10: Bliv klogere på angsten, når Peter Lund Madsen er i samtale med Lotte Lykke Simonsen om angst hos børn og unge.

12.35: Gertrud Højlund i samtale med Frederik Strand om bogen ”De forbudte billeder – pornografiens historie fra forbud til frigivelse”.

13.00: Kristian Corfixen interviewes af Anette Hyllested om ”Sygeplejersken”.

13.25: Ane Riel i samtale med Kim Skotte om romanen ”Bæst”.

13.50: Tag del i en personlig litteraturhistorie gennem 65 år.  Thomas Bredsdorff og Marianne Stidsen i samtale om ”Litteraturen giver form til en følelse”.

14.15: Thomas Korsgaard interviewes af Kamilla Løfstrøm om novellesamlingen ”Tyverier”.

14.40: Iben Zeuthen interviewer debutant Amalie Langballe om “Forsvindingsnumre”.

15.05: Anne Sophie Hermansen interviewer Anne-Cathrine Riebnitzsky om forfatterens personlige jagthistorier i ”Med bue og pil”.

15.30: Siri Ranva Hjelm Jacobsen i samtale med professor Minik Rosing om klima og korrespondancen mellem søstrene Atlanterhavet og Middelhavet i romanen “Havbrevene”.

15.55 Leif Davidsen interviewer Mogens Blom om den politiske thriller ”Dobbeltspil i Odessa”.

16.20 En samtale om det jyske fjordlandskab fra Vesterhavet til Kattegat med udgangspunkt i bogen ”Limfjorden”.

16.45: Mads Vangsø interviewes af Ole Sønnichsen om ”Tværs over Atlanten”, en personlig fortælling om at ændre retning midt i livet.

17.10: Adam Price i samtale med Signe Wulff om “I køkkenet med Karen Blixen”. Tag med på en kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Vi byder på et glas og godt selskab.

17.40-18: Jagerpilot Thomas MET Kristensen, forfatteren bag ”F16 – På vingerne med danske jagerpiloter”, giver os et blik ind i en ellers lukket verden og vil sammen med Rasmus Tantholdt fortælle dramatiske og fascinerende historier fra livet over skyerne.

17.30-19.00 : Ginsmagning med Jesper Schmidt & loungestemning med DJ Madsen.

Årets BogForum-program 2019: Mød Danmarks bedste forfattere

Lørdag den 16. nov.

10.30: Kom og spil med, når vi starter lørdagen med “Lorango-banko og Lisbeths Lotteri” med Louisa Lorang og Lisbeth Østergaard, forfatterne bag “Grøn mad til hele familien”.

10.55: Det vrimler med liv! Anders Kofoed i humoristisk samtale med Puk Elgård om dyr og planter fra “Anders Kofoeds store bog om naturen”.

11.20: Anders Lund Madsen og Anja C. Andersen om Månen og alle de fede objekter i rummet.

11.45: Niels Krause-Kjær er i samtale med Søren Pind om det politiske landskab og den politiske thriller “Mørkeland”, en uafhængige fortsættelse af den filmatiserede bestseller-roman “Kongekabale”.

12.10: Peter Lund og Puk Elgård i samtale om angst, og hvordan angsten kan påvirke livet.

12.35: Den prisvindende amerikanske forfatter Patrick Ness interviewes af Anita Brask Rasmussen om “Chaos Walking-trilogien”, der filmatiseres med blandt andet danske Mads Mikkelsen.

13.00: En af verdens mest interessante forfattere Margaret Atwood fylder 80 år og skal fejres. Kim Leine og Siri Ranva Hjelm Jacobsen i samtale med Gyrith Ravn om forfatterskabet, der bl.a. tæller værker som “Katteøje”, “Tjenerindens fortælling” og den aktuelle “Gileads døtre”.

13.25: Knud Romer: 1:1 forhold med publikum og bogen. Knud Romer indtager scenen og alt kan ske!

13.50: Prisvindende forfatter Ane Riel interviewes af Gyrith Ravn om “Bæst” – en episk roman om et usædvanligt venskab.

14.15: Veninderne Puk Elgård og Cecilie Frøkjær i samtale om biografien “Se mor, jeg danser”, som er en hyldest til livet og troen på, at man kan vælge sin egen vej på trods af en udfordrende barndom.

14.40: Alt kan ske! Iben Hjejle og Signe Lindkvist indtager scenen med bogen ”Er der en voksen til stede?”

15.05: Ghita Nørby og Anders Lund Madsen tager os en tur med til Jylland med ”Limfjorden”.

15.30: Hella Joof og Ellen Hillingsø i samtale om “Generalens datter” – en livsbekræftende og ærlig portrætbog om forholdet mellem en af landets største skuespillerinder og hendes far, generalen.

15.55: “En lykkelig slutning” på scenen med Maren Uthaug der interviewes af Hassan Preisler. Humor, slægtshistorie og syv generationer af bedemænd.

16.20: Anna Mejlhede interviewes af Maise Njor om “Hjertesorg” – et grundvilkår, der følger os hele livet – på godt og ondt.

16.45: Knud Romer og Sankt Annæ pigekor fylder scenen med korsang og ABC-rim fra “Knud Romers ABC. Gå ikke glip af dette smukke øjeblik.

17.10: Christel Pixi og Jesper Schmidt indtager scenen med vært Steen Langeberg. Kom og smag på de lækreste kager fra “Pixis kager” og bedste gincocktails fra “Gin”.

17.40: Loungestemning med DJ Madsen.

BogForum
Michael Katz Krefeld fortæller på BogForum.

Søndag den 17. nov.

10.30: “Min største kamp” & “Verdens 100 bedste fodboldspillere”. Fodboldlegenderne Sepp Piontek og John Faxe er på scenen sammen med fodboldkommentator Carsten Werge. Ole Sønnichsen dribler det hele i mål!

10.55: Chris Anker Sørensen, Matti Breschel og Dennis Ritter indtager scenen og kigger tilbage på “Mit livs løb” på to hjul.

11.20: Krimikongen Michael Katz Krefeld interviewes af Krimimessens dronning Lida Wengel om den nyeste krimi i Ravnserien “Skytsengel”.

11.45: Leif Davidsen i samtale med Lars Martin Sørensen om “Sidste nyt fra Berlin”. Hvad skrev de udsendte korrespondenter hjem til Danmark fra Hitlers Berlin under 2. Verdenskrig?

12.10: Ole Sønnichsen i samtale med USA-korrespondent Steffen Gram om den anmelderoste “One Dollar Man – Historien om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig”.

12.35: Uffe Ellemann-Jensen gæster scenen sammen med Bo Lidegaard og Mikkel Kirkebæk og tager fat på et glemt kapitel af vores historie ”Den yderste grænse”.

13.00: Tom Buk-Swienty i samtale med Simon Ankjærgaard og Ole Sønnichsen om “Genforeningen 1920”. I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark

13.25: Far og datter – Kjeld Hillingsø og Ellen Hillingsø – indtager scenen med deres fælles bogprojekt “Generalens datter”. De interviewes af Henriette Harris.

13.50: Leif Davidsen har 35 års forfatterjubilæum. Leif Davidsen og Lone Kühlman tager de 35 år under kærlig behandling, og forlaget giver et glas bobler og fejrer Leif med manér.

14.15: Steffen Jacobsen i samtale med Marie Louise Toksvig om den første bog i Steffens nye krimiserie: ”Proxy”.

14.40: Professor i retsmedicin Hans Petter Hougen i samtale med Peter Lund Madsen om “Udenfor skinner solen”. Erindringer fra et langt liv i retsmedicinens tjeneste og et kig ind på livets skyggesider

15.05: I samtale med Stine Bolther ser Ove Pedersen – “Roskildes Wallander” – tilbage på sit arbejdslivs store og ofte grumme sager. “Kommissæren – Mit liv som efterforsker” er netop udkommet.

15.30: Niels Krause-Kjær i samtale med Bjarne Corydon om det politiske landskab og den politiske thriller “Mørkeland”, den uafhængige fortsættelse af den filmatiserede bestseller-roman “Kongekabale”.

15.55: Preben Wilhjelm og “Kampen for retsstaten” i selskab med Knud Romer. To mænd i dialog på scenen hvor alt kan ske!

16.20: God stemning på scenen med jazz & digte. Einar Már Guðmundsson og Peter Poulsen har netop udgivet de anmelderroste digtsamlinger “Danseskole for bjørne” og “Til rette vedkommende”. Musikerne Jens Søndergaard og Thomas Bornø sørger for musikken.

16.50-17.30 : Merete Pryds Helle og Thomas Korsgaard lukker Lindhardt og Ringhofs scene på Bogforum 2019 – med gode historier, sang og musik. Imens kan publikum smage på gin og få gode tips og tricks fra Jesper Schmidt.

BogForum

Vi tager forbehold for fejl, mangler og ændringer, og vi håber, at alle får en god weekend!

Læs mere om hvad, hvor og hvornår på BogForums egen hjemmeside.