Fiktion

To psykologiske romaner af Sarah Engell

To psykologiske romaner af Sarah Engell

Sarah Engell er forfatteren bag ungdomsbogen 21 måder at dø, der udkom sidste år og hurtigt opnåede bestsellerstatus. Bogen, der beskriver mobning i en digital tidsalder, blev nomineret til Læsernes Bogpris og var en af de mest anmelderroste ungdomsbøger sidste år.

Hvis du har kigget teenageren derhjemme misundeligt over skulderen, imens hun koncentreret læste 21 måder at dø, er der nu godt nyt. I forlængelse af Sarah Engells store ungdomssucces genudgiver Lindhardt og Ringhof nemlig to af Sarah Engells romaner, der henvender sig til et mere modent publikum.

Sarah Engell er en forrygende skribent, og den røde tråd i hendes forfatterskab er en udforskning af skyggesiden af den menneskelige psyke, hvor mørke hemmeligheder og forbudte tanker gemmer sig. Hendes bøger er fyldt med en subtil spænding, og de vil gøre sig godt som indendørs underholdning i den kommende efterårssæson.

I mandags udkom både Det stof som drømme er gjort af og Du og jeg for evigt. Bøgerne udkommer med nye titler og forsider.

Det stof drømme er gjort af

c2a196e7-5990-4791-8988-bba5bd7ae0ae“Jeg fatter dig ærlig talt ikke,” siger han. “Hvorfor skal alt være så forbandet perfekt? Hvad er det, vi prøver at skjule bag facaden?”
“Det er lige præcis dét, der er pointen. Der er ikke noget, vi skal skjule, men tværtimod noget, vi skal vise frem.”
“Vores kærlighed?”
Ordet runger hult gennem køkkenet.
[citat fra bogen]

Tankevækkende roman om jagten på det perfekte liv. Dicte skal giftes, men hendes drømmebryllup udvikler sig til et mareridt, i takt med at Dictes forestillinger om det perfekte liv tager overhånd.

Det stof som drømme er gjort af er tidligere udkommet på Mellemgaard under titlen Gift og er Sarah Engells første voksenroman.


Du og jeg for evigt

c0b95884-d906-4714-ae4a-045a52fa0c41

“Jeg var fange i mit eget hjem, i min egen krop. Jeg skar lunser af mig selv og fodrede dig med dem, og da der ikke var andet tilbage end sener og knogler, spyttede du på mig og lirkede dig ud af mig igen.”
[citat fra bogen]

Intens psykologisk gyser om en mors sorg. Rebecca er på randen af et nervesammenbrud efter at hendes datter er blevet kidnappet og hendes mand har forladt hende. I halvdelen af bogens kapitler føres læseren ind i kidnapperens grusomme verden. Et ekstremt uhyggeligt indblik i en psykopats perverse tankegang.

Du og jeg for evigt udkom oprindeligt under titlen Lille pige.

Læs mere om Sarah Engells psykologiske romaner her og læs om Sarah Engells holdning til rå ungdomsromaner herLæs desuden mere om Sarah Engell på www.sarahengell.dk