Aktiviteter Børnebøger Børnebøger 3-5 år Sjove børnebøger

Sallys far: Download maleark fra den nye malebog fra det elskede univers

Sallys far, Sallys far malebog, malebog, maleark

Du har muligvis allerede været med på Sallys fars fede ferie eller taget med ham, Sally og Eddie langt ud i skoven. Nu kan du altså også tage Sallys far med på ferie i form af maleark, som I kan farvelægge på bagsædet, i færgen, på flyveren eller bare lige, når I har lyst.

Sallys far-universet har vokseværk – og det har blandt andet resulteret i, at du nu kan få fingrene i malebogen Sallys far maler uden for stregerne, hvor du sammen med dit barn kan give Sallys far, Eddie og Sally helt nye farver.

Hæftet er helt perfekt til at tage med på ferie, eller bare hvis du har lyst til at skabe en hyggelig malestund med dine børn.

LÆS OGSÅ: Danske familier er pjattede med bøgerne om Sallys far

Herunder kan du downloade to af illustrationerne fra bogen, så I allerede kan få gang i male- og tegnefesten!
Download malearkene her:

Sallys far: Download maleark fra den nye malebog fra det elskede universSallys far: Download maleark fra den nye malebog fra det elskede univers

Sallys far mangler farver!

Synes du, det er på tide, at Sallys far får en pink T-shirt og et par neongrønne sko? Nu har du chancen. Find dine flotteste og vildeste farver frem, og gå i gang med at farvelægge en masse sjove, pinlige og skrupskøre illustrationer fra det elskede Sallys far-univers. Det bliver skideskægt! Og som Sallys far selv siger: Ting bliver altid bedre, hvis man laver dem selv.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Sallys far maler uden for stregerne i din nærmeste boghandel.

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!