Krimi Domestic noir Inspirationslister og guides Skønlitteratur

Kan du lide at blive skræmt? Nye psykologiske thrillere

Vi elsker psykologiske thrillere! Der er intet så sært tilfredsstillende som at finde en rigtig god og rigtig, rigtig ubehagelig historie, som du så speed-læser på en weekend.

Her 3 af de absolut bedste af slagsen, som nok skal give dig paranoia, hjertebanken og klamme håndflader.

Amy Gentry: Aldrig glemt

amy-gentry

I den psykologiske thriller Aldrig glemt bliver den 13-årige Julie kidnappet fra sit værelse, mens hendes forældre sover. I otte år lever familien med sorgen og skyldfølelsen over, at de ikke kunne beskytte datteren. Og så en dag ringer det på døren. Udenfor står en ung pige, der hævder at være Julie, men Julies mor er i tvivl. Der er så mange små ting, der ikke hænger sammen.

Taler pigen sandt? Glæd dig til at finde svaret i denne meget rørende og urovækkende historie, der går lige i hjertekulen.


Iain Reid: Jeg overvejer at gøre det forbi

iain-reid

Canadiske Iain Reid har skrevet en spændingsfyldt og nervepirrende thriller om en biltur, der får fatale konsekvenser. Som anmelderen fra The Independent skrev om denne internationale bestseller: “Du har lyst til at skrige: ’Løb for livet.’ Og fortælleren kan høre dig. Hun hører bare ikke efter.”


J.P. Delaney: Kvinden før

kvinden-for

Jane har brug for en frisk start og flytter ind i en minimalistisk hi-tech lejlighed i London. Umiddelbart efter opdager hun, at den tidligere lejer døde under tragiske omstændigheder. En kvinde, der ligner hende alt for meget…

En blændende psykologisk thriller med overraskende karakterer og masser af suspense.


gerningsstedet på facebook