Carlsen Børnebøger Klassiske børnebøger

Morgenthalers ABC – 28 dyrefabler til nye læsere

Morgenthalers ABC – 28 dyrefabler til nye læsere

Alfabetets intet mindre end 28 bogstaver kan virke uoverskuelige, og for det utrænede øje synes bogstaverne ofte at danse rundt på siderne. Her kan ABC-bøger med sjove historier – som Morgenthalers ABC med dyrefabler – være geniale redskaber til at lære alfabetet og fastholde læselysten, når først koden er knækket. 

28 rablende gale dyrefabler

Morgenthalers ABC er fyldt med sjove, skøre og spøjse fabler fra hele dyreriget. Læs om A – som i Arne, Asbjørn og Astas skildpaddeskjold, der på mystisk vis forsvinder. Læs om R – som i duen Rosa, der finder et fremmed æg i sin rede. Eller læs om F – som i Frida og Flora, to virkelig trætte og småsyge elefanter.

De enkelte fabler korte, skrevet i et lettilgængeligt sprog og er piftet op med masser af illustrationer tegnet af Anders Morgenthaler.

Du kan smuglæse i Morgenthalers ABC her.

Morgenthaler, ABC, alfabet, lær alfabetet, Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler – en mand med mange talenter

Anders Morgenthaler (f. 1972) er børnebogsforfatter, tegner, radiovært og filminstruktør. Foruden Morgenthalers ABC har han bl.a. skrevet og tegnet bogen Røv – Tre eventyr om verdens sødeste bagdel samt en række dyrefabler samlet i De samlede Morgenthaler dyrefabler: Selfie.

Derudover er Anders Morgenthaler også kendt for sit partnerskab med komiker og forfatter Mikael Wulff, som han har den kreative virksomhed Wulffmorgenthaler med. De producerer film, tegneseriestriber og tv med en række forskellige figurer. Wulffmorgenthalers striber løber hver dag i Politiken.


Morgenthalers ABC

Morgenthalers ABC, ABC, alfabetbog, lær alfabetet, Morgenthaler

Lær alfabetet med sjove dyrefabler tegnet og fortalt af Anders Morgenthaler!

De 28 dyrefabler er skrevet i et let sprog, som egner sig til højtlæsning for børn i alderen 5+ og selvlæsning for de 7-9-årige. Til hver fabel er der en række søde og sjove illustrationer.

Du kan købe Morgenthalers ABC online her eller i din lokale boghandel.

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.