Kommende YA-bøger til din tbr-liste

Det bliver et godt forår – i hvert fald på læsefronten! Vi udgiver nogle virkelig stærke YA-bøger med alt lige fra svære forelskelser til dystopisk sci-fi og lyserødt gys – perfekt til din tbr-liste!

I foråret udgiver vi følgende bøger:

Kommende YA-bøger til din tbr-liste
I et forsøg på at undslippe sin fortid flytter Makani Young ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska. En efter en bliver hendes medstuderende på byens lille high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder.

Når ingen hører dig skrige udkommer d. 19.04.2018.

Fordelen ved hemmelige forelskelser, becky albertalli17-årige Molly Peskin-Suso ved alt om hemmelige forelsker.  For uanset hvor mange gange hendes tvillingesøster beder hende om at kaste sig ud i kærligheden, så er Molly bange for at blive afvist. Så hun er forsigtig. For det skal tykke piger altid være. Men så dukker Will pludselig op, og hvad med Reid? Ham kan hun umuligt falde for. Eller kan hun?

Fordelen ved hemmelige forelskelser udkommer d. 24.04.2018.

Leah på offbeatet, becky albertalli
Leah på offbeatet er en selvstændig fortsættelse til Simon vs. verdens forventninger. Når Leah sidder bag trommerne, har hun intet problem med at finde takten – men det er ikke helt så let i det virkelige liv. Særligt ikke da to af hendes bedste venner bliver uvenner, og det går op for Leah, at hun er ved at forelske sig i den ene.

Leah på offbeatet udkommer d. 24.04.2018. 

Knivens stemme, patrick ness

Todd bor i en by, hvor alle kan høre hinandens tanker, men en måned før sin fødselsdag, hvor han bliver en mand, opdager han et område med total stilhed. Det viser sig, at byen gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og hans hund må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

Knivens stemme udkommer d. 31.05.2018