Indefra

Få job i marketing! Bliv en del af Lindhardt og Ringhofs stærke team af praktikanter

praktikant, marketing, 2022, lindhardt

Er du studerende og vil du gerne have masser af praktisk erfaring med digital markedsføring? Så bliv praktikant i en af Danmarks største kulturvirksomheder. Vi søger studerende, der vil i praktik på et stort forlag og har lyst til at arbejde med social media management, copy writing, grafik, video eller nogle af de andre marketingdiscipliner.

Lindhardt og Ringhof søger 1-3 praktikanter til halvårligt praktikforløb (ansøgninger til praktikophold under 10 uger vil ikke komme i betragtning).

Har du lyst til at blive klogere på både markedsføring og kommunikation og få masser af hands-on-erfaring med forskellige formater og kanaler? Kan du skrive? Lave grafik? Eller filme? Og elsker du bøger? Så er det måske dig, vi skal have med på teamet næste semester.

Vi er en stor marketingafdeling, der dækker både børnebøger, YA, romaner, kogebøger, biografier og alt det indimellem. Vi udvikler og afvikler arrangementer og store kampagner – og vi producerer unikt indhold til forlagets mange kanaler og samarbejdspartnere.

Uddannelsesforløb

Hos Lindhardt og Ringhof ønsker vi at sikre, at et praktikophold også er et uddannelsesforløb, der skal sikre vores praktikanter et bredt kendskab til bogbranchen og et indgående fagligt kendskab til marketing og kommunikation, samt den størst mulige personlige udvikling.

Vi tilbyder derfor

En personlig tilknyttet mentor gennem hele praktikforløbet.

Udviklingssamtaler med mentor hver sjette uge.

Løbende evalueringer med den praktikansvarlige, samt feedback på relevante opgaver.

En del af holdet

Vi anser dig som en ligeværdig del af vores team med egne ansvarsområder og dertilhørende faglige udfordringer. Vores tilgang sikrer en høj indlæringskurve samt bred involvering i vores forskellige projekter.

Ansvarsområderne inkluderer fx

  • Artikelskrivning på vores store, velbesøgte online litteratursite Bog.dk samt seo-arbejde
  • Nyhedsbreve: skrive og opsætte og monitorere
  • Social media management, primært TikTok, Facebook og Instagram
  • Grafik, giffer og videoudvikling
  • Deltagelse i møder både internt i forhold til planlægning af lanceringer og eksternt med samarbejdspartnere og nogle af landets mest spændende forfattere.
  • Planlægning og eksekvering af bogmesser, udgivelsesreceptioner, influencer-events og influencermarketing.

Vi forventer ikke, at du kan det hele på forhånd, men at du kommer med lyst til at lære, en passion for kommunikation og masser af god energi. Vi kunne godt forestille os, at: 

  • Du er i gang med en relevant uddannelse med inden for kommunikation, design eller marketing.
  • Du er velskrivende og har styr på basal grammatik og retstavning.
  • Du har kendskab til photoshop, indesign, canva eller andre redigeringsprogrammer, så du selv kan stå for grundlæggende billedredigering og grafik.

Sociale typer

Vi arbejder i en travl og omskiftelig hverdag, hvor bølgerne til tider går højt, og vi sætter derfor stor pris på, at der er plads til grin, hyggelige kaffepauser og den spontane fredagsøl.  

Som praktikant på forlaget inviteres du med til faglige og sociale events, der løbende afholdes af Lindhardt og Ringhof, og du får adgang til Egmonts mange medarbejderfordele.

Vi giver frokost i Egmonts skønne kantine med udsigt over hele byen gennem hele praktikopholdet.

Verdens bedste praktikanter

Vi har god erfaring med at finde engagerede og dygtige praktikanter og ansætter dem gerne efterfølgende, når vi har mulighed for det. Er du en god kollega og bliver du i løbet af din praktik en haj til at producere artikler og grafik, opsætte kampagner og nyhedsbreve, så vil der ofte være mulighed for en stilling i vores studenterteam efter praktikopholdet. At være i praktik på et forlag giver et bredt indblik i, hvordan vi arbejder med bogudgivelser fra idé til salg.

Øvrige bemærkninger

Vi forventer du kan afsætte gennemsnitligt 37 timer pr uge i 3-6 måneder (med mulighed for op til 3 ugers ferie).

Praktikforløbet er ulønnet og du skal være i gang med en meritgivende uddannelse.

Hvis du kan se dig selv i overstående beskrivelse, vil vi meget gerne høre fra dig og have dig forbi til en snak.

Send spørgsmål eller ansøgning til gsm@lrforlag.dk – vi tager løbende imod ansøgninger og vælger praktikanter til kommende forløb, så skriv gerne uanset om der er kort eller lang tid til din praktikperiode.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
København K

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se et udvalg af vores kommende bøger her 😍


Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.