Bøger til teens Carlsen

High School Musical er tilbage!

Selvom det er over 10 år siden, at den sidste High School Musical film løb over skærmen, lever fænomenet videre. Nu er Disney klar med en helt ny generation af sangglade skoleelever i serien High School Musical – The Musical: The Series.


De originale High School Musical film var en kæmpe succes. Hvem husker ikke sangen “We’re all in this together” og den dertilhørende dans med klap, eller Troy Boltons lange smørhår der skabte en ny hårtrend.

De tre film var fyldt med gode sange, danse og spændende teenagedrama, og det har Disney genskabt i den nye serie, hvor vi følger en flok elever på East High med deres helt egne problemer.

TAG TESTEN: Hvem er du fra High School Musical – The Musical: The Series?

Et nyt skoleår starter og det bliver anderledes end forventet. For skolen har ansat en ny dramalærer og hun har planer om at opføre High School Musical.

For Nina Salazar-Roberts er det en kæmpe chance for at bryde ud og vise hendes medstuderende hvem hun virkelig er, og hun er fast besluttet på at score rollen som Gabrielle Montez.

Men hendes ekskæreste Ricky Bowen går også til audition. For han vil have Nini tilbage og går til audition på rollen som Troy Bolton, Gabrielle Montez’ kæreste.

via GIPHY

Den rolle var Ninis nye kæreste, E.J. Caswell, ellers sikker på tilhørte ham. Men nu ødelægger Ricky alt for ham.

Og så er der Gina Porter, skolens nye pige, der er parat til at gøre hvad som helst for en plads i rampelyset – og det tæller også at spolere Ninis forhold til både E.J. og Ricky.

LÆS OGSÅ: Har du læst disse gode ungdomsbøger?

Nu kan du følge opsætningen fra audition til premiere, hvor romancer opstår, venskaber bliver sat på prøve – og liv bliver forandret for altid.

Du kan både læse hele første sæson af High School Musical – The Musical: The Series som bog og se serien på Disney Plus.High School Musical – The Musical: The Series (1)

High School Musical The Series The Musical

Baseret på den nye serie på Disney+.

For første gang nogensinde bliver der opsat en High School Musical musical på skolen East High!

Nini er fast besluttet på at få hovedrollen som Gabriella. Samtidig prøver Ninis ekskæreste, Ricky, at vinde Nini tilbage – ved at gå til audition til hovedrollen som Troy Bolton. En rolle, E.J., Ninis nye kæreste, derimod mener tilhører ham.

Og så er der Gina, den nye pige på skolen, der vil gøre alt for at stå i rampelyset …

Fra ca. 10 år.

Du kan købe High School Musical – The Musical: The Series (1) online eller i din nærmeste boghandel.