Bøger til unge Bøger der er filmatiseret Bøger fra Disney Børnebøger 10-12 år Carlsen

High School Musical er tilbage! Bøger til tweens, der elsker drama, kærlighed – og musik

High School Musical er tilbage! Bøger til tweens, der elsker drama, kærlighed – og musik

Selvom det er over 10 år siden, at den sidste High School Musical film løb over skærmen, lever fænomenet videre. Nu er Disney klar med en helt ny generation af sangglade skoleelever i serien High School Musical – The Musical: The Series.


De originale High School Musical film var en kæmpe succes. Hvem husker ikke sangen “We’re all in this together” og den dertilhørende dans med klap, eller Troy Boltons lange smørhår der skabte en ny hårtrend.

De tre film var fyldt med gode sange, danse og spændende teenagedrama, og det har Disney genskabt i den nye serie, hvor vi følger en flok elever på East High med deres helt egne problemer.

Et nyt skoleår starter og det bliver anderledes end forventet. For skolen har ansat en ny dramalærer og hun har planer om at opføre High School Musical.

For Nini Salazar-Roberts er det en kæmpe chance for at bryde ud og vise hendes medstuderende hvem hun virkelig er, og hun er fast besluttet på at score rollen som Gabrielle Montez.

Men hendes ekskæreste Ricky Bowen går også til audition. For han vil have Nini tilbage og går til audition på rollen som Troy Bolton, Gabrielle Montez’ kæreste.

via GIPHY

Den rolle var Ninis nye kæreste, E.J. Caswell, ellers sikker på tilhørte ham. Men nu ødelægger Ricky alt for ham.

Og så er der Gina Porter, skolens nye pige, der er parat til at gøre hvad som helst for en plads i rampelyset – og det tæller også at spolere Ninis forhold til både E.J. og Ricky.

LÆS OGSÅ: Har du læst disse gode ungdomsbøger?

Nu kan du følge opsætningen fra audition til premiere, hvor romancer opstår, venskaber bliver sat på prøve – og liv bliver forandret for altid.

Du kan både læse hele første sæson af High School Musical – The Musical: The Series som bog og se serien på Disney Plus.High School Musical The Musical: The Series (1)

High School Musical The Series The Musical

Baseret på den nye serie på Disney+.

For første gang nogensinde bliver der opsat en High School Musical musical på skolen East High!

Nini er fast besluttet på at få hovedrollen som Gabriella. Samtidig prøver Ninis ekskæreste, Ricky, at vinde Nini tilbage – ved at gå til audition til hovedrollen som Troy Bolton. En rolle, E.J., Ninis nye kæreste, derimod mener tilhører ham.

Og så er der Gina, den nye pige på skolen, der vil gøre alt for at stå i rampelyset …

Fra ca. 10 år.

Du kan købe High School Musical The Musical: The Series (1) online eller i din nærmeste boghandel.High School Musical – The Musical: The Series (2) – Stjerneskud

High School Musical, Stjerneskud

Anden bog baseret på den nye serie på Disney+. Og her får du hele historien om Nini og Ricky – også alt det, du ikke så på TV.

Nini og Ricky har kendt hinanden, siden de var små, men langsomt bliver venskab til forelskelse. Alt ændres dog, da Nina tager afsted på sommerlejr og møder den lækre E.J. Casswell.

Ricky vil gøre alt for at få Nini tilbage og går derfor til audition på hovedrollen i East Highs opsætning af High School Musical. Her får han hovedrollen og skal nu spille overfor sin ekskæreste.

Kan de to venner finde melodien igen.

Fra ca. 10 år.

Du kan købe High School Musical The Musical: The Series (2) – Stjerneskud online eller i din nærmeste boghandel.High School Musical – Den samlede udgave

High School Musical,

Tag med tilbage til East High School i denne samlede udgave af High School Musical!

Troy Bolton er skolens populære fyr og stjerne på basketballholdet. Gabriella Montez er den nye pige, som både er smuk og begavet.

Selvom de to kommer fra vidt forskellige verdener, opstår der sød musik mellem dem, da de begge går til audition på skolens musical.

Følg Troy, Gabriella og alle de andres skolegang med alt hvad dertil hører af konkurrence, venskab og kærlighed.

Glæd dig også til efteråret, hvor en helt ny High School Musical-serie får premiere på Disney+.

Fra ca. 10 år.

Du kan købe High School Musical – Den samlede udgave online eller i din nærmeste boghandel.Test dig selv!

Hvem fra HSMTMTS minder du mest om?

Hvis du også var stor fan af de originale High School Musical film, er den nye spin-off serie fra Disney helt sikkert noget for dig! Men hvem af de nye karakterer minder du egentligt mest om? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af!

Tag testen og find svaret!


Kan du sangteksten?

Er du allerede godt i gang med serien (eller er du en af dem, der allerede har set alle afsnit)? Så er det vidst på tide at du får testet din hukommelse! For hvor godt kender du egentligt sangene fra den nye serie?

Tag testen og tjek din hukommelse!

High school musical