Børnebøger Bøger til godnatlæsning Carlsen

Pippi møder Krummerne – Her er Hanne Hundige!

Hanne Hundige, børnebøger, Tomas Lagermann Lundme

Hanne bor i Hundige og er ikke helt som andre børn – men heldigvis er hun helt sig selv. Historierne om Hanne Hundige er sjov og fantasifuld højtlæsning til drenge og piger i alderen 4-8 år.

Hanne Hundige drømmer om at være prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og et vandtrug af guld. Og en bunke hø på gulvet.

For Hanne Hundige ved nemlig godt, hvordan tingene hænger sammen. Hun ved for eksempel, at det er dronningen, som bestemmer slikpriserne i Danmark, og hun ved også, at man sagtens kan kalde sine to pudler for Mary og Frederik – også selvom det er to hanner.

Hanne Hundige, historierne om Hanne Hundige, højtlæsning, børnebog, børnebøger, Tomas Lagermand Lundme

Men nogle gange har Hanne altså lidt svært ved at opføre sig, som mor og far gerne vil have. For sådan går det jo, når fjernsynet kalder på én, når man er alene hjemme. Og når bandeordene helt af sig selv flytter ind i ens mund.

Det er heldigvis også helt okay, for selv prinsesser har ret til at fejle.

Hanne Hundige, historierne om Hanne Hundige, højtlæsning, børnebog, børnebøger, Tomas Lagermand Lundme


Seje piger, prutter og prinsesser, tak!

Hanne Hundige, Historierne om Hanne Hundige, Tomas Lagermand Lundme, højtlæsning, børnebog, børnebøger

Tomas Lagermand Lundmes fortællinger om Hanne Hundige blev udgivet første gang i starten af 2000’erne, men de er mere relevante end nogensinde og viser, at piger sagtens kan have prinsessedrømme og være med prutter og rod.

Læs også: Første skoledag: Man må ikke spise sine klassekammerater

Historierne om Hanne Hundige er finurlige og humoristiske fortællinger perfekt til højtlæsning for børn i alderen 4-8 år.

Bogens tre historier er inddelt i korte kapitler og illustreret med masser af flotte, farverige tegninger.Historierne om Hanne Hundige

Hanne Hundige, Historierne om hanne Hundige, Tomas Lagermand Lundme, højtlæsning, børnebog, børnebøger

Du kan finde Historierne om Hanne Hundige på dit lokale bibliotek.Om Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er forfatter, skribent, dramatiker og kunstner. Han står bag en lang række af fantastiske og anmelderroste bøger til børn, unge og voksne. Foruden historierne om Hanne Hundige har han for nyligt bidraget til ungdomsnovellesamlingen Mellem os.