Fagbøger Mad og drikke Madværkstedet

Gone fishing: Pasta med krabbe, ricotta, sort peber og parmesan

Gone fishing: Pasta med krabbe, ricotta, sort peber og parmesan

Mangler du en enkel og lækker pastaret til frokostbordet? Mikkel Karstads nye bog Gone fishing er fyldt med skønne opskrifter på fisk og skaldyr fra havene omkring Danmark. Prøv f.eks. denne opskrift på pasta med krabbe, ricotta, sort peber og parmesan.

mikkelkarstad4
Fra “Gone fishing. Fotograf: Anders Schønnemann

Pasta med krabbe, ricotta, sort peber og parmesan

Til 4 personer

1 dl mælk
50 g ricotta
salt og friskkværnet peber
300 g krabbekød
(ca. 1 kg krabbeklør, kogt)
300 g pasta
(pappardelle, spaghetti, linguine)
50 g frisk parmesan

Lun mælken i en lille gryde, tag gryden af, og rør ricottaen ud i den lune mælk, så du får en glat creme. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pastaen al dente, hæld vandet fra, og vend pastaen med ricottacremen, krabbekødet og revet parmesan.

Server pastaen med det samme med revet parmesan og friskkværnet sort peber på toppen. En meget enkel og hurtig pasta til frokost eller aftensmad.


Køb Gone fishing hos din boghandler eller her.

ItemImage (1)

Gone fishing: Pasta med krabbe, ricotta, sort peber og parmesan