Kategori: Inez Gavilanes

inez gavilanes foto Simon Klein Knudsen5
Inez Gavilanes. Foto af Simon Klein Knudsen.

Inez Gavilanes.

Inez Gavilanes (født i 1977) er kendt som sangerinde i popgruppen Sukkerchok og for hendes optræden i flere TV-programmer. Hun har en bachelor i jura fra Københavns Universitet. Udover hendes musik- og tv-karriere har hun også udgivet en række børne- og ungdomsbøger.

Hun har bl.a. skrevet ungdomsbøger som Måske i morgen, der takler ungdomsliv på den sociale slagside, og Happy Camper-serien, der er en sød og letlæselig serie for børn fra ca. 9 år. Hendes bøger spænder over flere forskellige temaer og erfaringer, og viser hendes evne til at omfavne flere aspekter af at være ung.

Få et indblik i Inez Gavilanes forfatterskab:

Inez Gavilanes skriver om svære emner, men i et tilgængeligt sprog. Hun beskriver selv sin forhåbning om Happy Camper-serien således:

“Mit store håb er, at de kan gå fra mine bøger med lidt større tiltro til, at det hele nok skal gå. For Joanna klarer sig jo. Hun kommer stærkere og klogere ud på den anden side af sine forældres skilsmisse. Hun får nye venner, og hun vokser som menneske.”

LÆS OGSÅ: Inez Gavilanes om Happy Camper-serien: Vi må ikke glemme, hvor alvorligt det er for børn, når deres forældre bliver skilt

Inez Gavilanes’ skriveproces, råd til aspirerende forfattere og forfatterskab:

Inez Gavilanes har, på baggrund af sit forfatterskab, det råd til andre kommende forfattere, at det handler om at skrive om noget man brænder for. Det handler ikke om at vente på inspirationen, men derimod skrive løs.

LÆS OGSÅ: Inez Gavilanes: Hvis du har noget på hjerte, der skal ned på skrift, så skriv til du segner