Kategori: Gitte Holtze

Gitte HoltzeGitte Holtze (f. 1973) er uddannet journalist, arbejder som kommunikationskonsulent i Friluftsrådet og er forfatter til flere bøger om at vandre. I 2018 gik hun 4.265 kilometer ad den berømte Pacific Crest Trail, der strækker sig fra Mexico til Canada. Hun gjorde det for at gå sig ud af en livskrise, og fortællingen om turen og hendes indre rejse blev til bogen Jeg lever.

Derudover har hun skrevet guidebogen Gå langt og delt ud af sine erfaringer med at vandre i artikler, podcasts og på sin Instagramprofil. Senest har hun skrevet bogen Hvad Hærvejen gav mig. 

Hærvejen er Danmarks længste vandrerute på godt 500 kilometer. Gitte Holtze, der bl.a. tidligere har gået fra Mexico til Canada, satte sidste år ud på ruten. Og opdagede nye sider af Danmark og af sig selv. I bogen Hvad Hærvejen gav mig beskriver hun vandringen.

Det er en højst personlig bog om at gå langsomt og alene, om glæden ved det enkle liv i en rygsæk og om at komme tættere på sig selv. En bog, der kan inspirere til at sætte hverdagen på pause for at opleve, hvad det at vandre kan gøre. Også lige her i Danmark.